Daimon Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Witam jestem nowy na forum dowiedziałem się o marce xiaomi miesiąc temu dlatego mam pytanie do doświadczonych użytkowników tych telefonów . po przeczytaniu kilku recenzji z youtuba uwagę moją zwróciły 2 modele Xiaomi Mi Note oraz Redmi Note 3 który model polecacie jeśli chodzi o parametry , problemy , i ogólnie użytkowanie wasza opinia pomoże mi w zakupie któregoś z tych modeli wiec liczę na szczere podpowiedzi dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhunter22 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Powielasz wątek. Oba są ok. Oba to inne telefony. Porównaj tabelki i ceny i będziesz wszystko wiedział. Oba działają sprawnie. Oba mają MIUI. Wesołych Świąt!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_Www Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Zdecydowanie mi Note. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts