[email protected] Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 A czy ktoś ma opinię na temat tego etui? 100% Original AIXUAN Xiaomi Redmi Note 3 Quicksand Case High Quality Frosted Shield Matte Cover For Hongmi Note 3http://s.aliexpress.com/M7fYna6R (from AliExpress Android) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 A czy ktoś ma opinię na temat tego etui? 100% Original AIXUAN Xiaomi Redmi Note 3 Quicksand Case High Quality Frosted Shield Matte Cover For Hongmi Note 3 http://s.aliexpress.com/M7fYna6R (from AliExpress Android) Ja mam zamówione, na dniach powinien być bo już miesiąc czekam Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Aixuan jest wart swojej ceny, ma fakturę papieru ściernego i idealnie pasuje Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuku Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Ja do swojego zamówiłem Nilkin Frosted Sheld. W z telefonem jaki kupowałem był zwykły sylikonowy, który sprawiał wrażenie jakby telefon zaraz miał wypaść z rąk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho144 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Jak opinie o Aixuan ? - warto zakupic? nie pogrubia? w srodku wysciulka chyba delikatna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TorRenT Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Co myślicie o takim czymś ? http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-flex-case-etui-2xfolia-i6122202386.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekieer Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-Original-IMAK-Soft-TPU-Back-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-3/32547212050.html?spm=2114.30010308.3.231.HmirBk&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10037_10017_10032_10040,searchweb201603_7&btsid=6d772af7-b2ab-4478-9078-5a8b4988a8c3 Co myślicie o tym etui? Ipaky widziałem na youtube i moim zdaniem sporo powiększa, a chciałbym etui które w miarę chroni, a jednocześnie minimalnie powiększa sumaryczny rozmiar tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TorRenT Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 @siekieer te gumowe to tylko po jakimś czasie zrobią się żółte Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Weźcie omijajcie te gumowe/silikonowe. Dołóżcie lepiej do jakiegoś nillkina czy coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawv Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Mam IPAKY - jakby co jest na sprzedaż, za kilka złociszy Teraz korzystam z Nillkin Frosted Shield - dla mnie lepszy. Choć faktura mogłaby być przyjemniejsza, miększa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Jak opinie o Aixuan ? - warto zakupic? nie pogrubia? w srodku wysciulka chyba delikatna ? Zdecydowanie warto Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
braders2 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Ktoś może polecić dobrze spasowany case z klapką do RN3P? Warto zainwestować case z klapką? Chyba, że macie jakieś inne alternatywy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieznajomySeba Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Witam. Chciałem zakupić sobie etui do mojego Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Przejrzałem ten temat no kilka wniosków wyciągnałem jednak chciałbym poznać opinie. Zależy mi trochę na czasie i chciałbym zakupić etui oraz szkło hartowane z alledrogo.. Mianowicie chciałem zamówić to: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-black-glossy-etui-9h-szklo-i6122201903.html Co sądzicie? Może lepiej oddzielnie dokupić szkło? Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszyo Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 (edited) Siema zamierzam zakupic etui + szkło do mojego RM Note3. Natknąłem się na allegro na ów dzieło. http://allegro.pl/etui-ipaky-hybrid-xiaomi-redmi-note-3-szklo-9h-i6162639053.html Na sklepach typu xiaomi.com czy cos znalazłem za tą samą cenę ale bez szkła. Czy to jest oryginał czy może podróbka? Czy to etui sprawdza się dobrze? Jak z jego wykonaniem. Jakie jeszcze inne etui polecacie? Edited September 4, 2016 by Kruszyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir3llo Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 (edited) Witam, Ostatnio zakupiłem ten telefon w x-kom (Redmi Note 3) i muszę przyznać, że mam problem z doborem case'a. Ipaky, który zamówiłem jest trochę za ciasny, odstaje i zakrywa gniazdo ładowania. Na aliexpres jest spora ilość etui ale w opisach są informacje, że nie pasuje do wersji International i obawiam się że mogą jednak nie pasować. Czy ktoś orientuje się w tym temacie czy faktycznie wersja, która trafiła do oficjalnej polskiej dystrybucji może mieć inne wymiary ? Z góry dziękuję Edited October 3, 2016 by mir3llo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Dnia 3.10.2016 o 12:34, mir3llo napisał: Witam, Ostatnio zakupiłem ten telefon w x-kom (Redmi Note 3) i muszę przyznać, że mam problem z doborem case'a. Ipaky, który zamówiłem jest trochę za ciasny, odstaje i zakrywa gniazdo ładowania. Na aliexpres jest spora ilość etui ale w opisach są informacje, że nie pasuje do wersji International i obawiam się że mogą jednak nie pasować. Czy ktoś orientuje się w tym temacie czy faktycznie wersja, która trafiła do oficjalnej polskiej dystrybucji może mieć inne wymiary ? Z góry dziękuję Tak. W polskiej dystrybucji dostępny jest model o nazwie kodowej "Kate", podczas gdy w Chinach dostępny jest model "Kenzo". Ten ostatni jest minimalnie mniejszy, stąd niedopasowanie etui. Dnia 9.08.2016 o 12:09, NieznajomySeba napisał: Witam. Chciałem zakupić sobie etui do mojego Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Przejrzałem ten temat no kilka wniosków wyciągnałem jednak chciałbym poznać opinie. Zależy mi trochę na czasie i chciałbym zakupić etui oraz szkło hartowane z alledrogo.. Mianowicie chciałem zamówić to: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-black-glossy-etui-9h-szklo-i6122201903.html Co sądzicie? Może lepiej oddzielnie dokupić szkło? Pozdro. To zależy od tego, jaką kwotą dysponujesz. Osobiście polecam szkła Mocolo. Są świetne i przy tym niedrogie. Koszt to jednak okolice 25 - 28 PLN z wysyłką (z Allegro). W podanej przez Ciebie aukcji jest już komplet - etui i szkło. To ostatnie pewnie jest "no name", zresztą jak samo etui. Wysokiej jakości ani jednego, ani drugiego, nikt Ci nie zagwarantuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Jeśli ktoś reflektowałby to mam nowiusieńki, zbędny cover case do Kenzo. Niestety na moją "Kaśkę" jest ciut za mały, a żona nie chce takiego do swojego Kenzo. Zamawiając nie wiedziałem jeszcze, że są różnice w wielkości. Jakby co to priv. Pisane z RN3P SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Jeśli ktoś reflektowałby to mam nowiusieńki, zbędny cover case do Kenzo. Niestety na moją "Kaśkę" jest ciut za mały, a żona nie chce takiego do swojego Kenzo. Zamawiając nie wiedziałem jeszcze, że są różnice w wielkości. Jakby co to priv. Tak z ciekawości bo nie zrozumiałem.. Na jaki telefon chciałeś to etui nałożyć? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 RMN3Pro SE aka. KATE, aż tak niezrozumiale piszę? Pisane z RN3P SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Gubie sie już w tych Notach ( tyle ich jest)Jak chcesz dać to do normalnego nota skoro do kaśki nie pasuje skoro wymiary są te same Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Właśnie nie są, RMN3Pro SE jest 2,5mm dłuższy od zwykłego RMN3Pro Pisane z RN3P SE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Właśnie nie są, RMN3Pro SE jest 2,5mm dłuższy od zwykłego RMN3Pro Pisane z RN3P SETo zwracam honor i nie było rozmowy Ciężko będzie Ci znaleźć dobrego case. Tak apropo to mam swojego który idealnie pasuje (ramka, otwory i wgl) a w środku pisze Redmi Note 2 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Etui już nieaktualne. Pisane z RN3P SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipi Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) odstające i luźne przyciski w ipaky do redmi 3s mogą być spowodowane pozostałościami po wtryskarce. Na prawy boku pod przyciskami na plastikowej części może być taki "cycek", który powoduje, że guma źle dolega do plastiku. Wystarczy go nożykiem delikatnie uciąć lub spiłować. U mnie pomogło, ale o producencie to na pewno dobrze nie świadczy... edit: przy okazji polecam zrobić to samo z 2 pozostałymi "cyckami" z drugiej strony Edited October 25, 2016 by kipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veriael Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Tak polecacie to Axuian, ale czy to nie jest czasem to samo etui? KLIK! Pomijając brak loga (co zresztą wygląda o niebo lepiej) i dwukrotnie niższą cenę, to chyba wyszło z tej samej fabryki... Edited October 25, 2016 by Veriael Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 13 godzin temu, Veriael napisał: Tak polecacie to Axuian, ale czy to nie jest czasem to samo etui? KLIK! Pomijając brak loga (co zresztą wygląda o niebo lepiej) i dwukrotnie niższą cenę, to chyba wyszło z tej samej fabryki... Wygląda tak samo, ale czy jest z tego samego materiału to trudno stwierdzić. Używam Aixuan od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Po raz kolejny musze zakupić etui bo mój Nillkin się zaczął łamać w jednym miejscu. Co generalnie polecicie? Ten axuian wygląda całkiem fajnie, warto?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Warto aixuan Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtass Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Witam, czy orientuje się ktoś gdzie można zamówić silikon i szkło do XRN3 wersji global (152 mm)? Edited November 28, 2016 by wojtass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts