Jump to content

Odblokowywanie bootloadera

zehell
 Share

Recommended Posts

Ja też mam tak jak "mihaszek" też dokładnie na czerwono mi się pokazuje:/ ja swoje zgłoszenie wysłałem tydzień temu i właśnie sprawdzałem a jest na czerwono. wprawdzie nie mam jeszcze telefonu ale ponoć da się wysłać to zgłoszenie nie mając jeszcze telefonu.

można z tego samego konta jeszcze raz wysłać zgłoszenie o odblokowanie? jeśli tak to w jaki sposób bo nie wiem gdzie jest taka możliwość bo na tej stronie co jest na czerwono nie ma..

Macie wy w pełni zsynchronizowane (góra foto na 100%) konta i z podwójną weryfikacją (dół foto) ? 

Schowek-1.thumb.jpg.17960812fceaf0dbb686730abfcddf0a.jpg

Tak, jak tylko przyszedl do mnie telefon to go przygotowalem na unlock i lezy w pudełku... Konto mi jak wyżej 100% i podwojna weryfikacja, trust device ... robione wszystko juz na wgranym dev romie... konto ma 2-3 miesiace zalozylem jak kupilem mi banda

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Dziękuję za próbę pomocy,niestety podana strona ciągle daje napis: An error occurred. Wait a minute or two and try again. Może kiedyś się da. Jakie ID wpisać wiem. Nie wiem tylko skąd ściągnąć apkę i jaką apkę aby mieć możliwość dostępu do pola Authenticator w zakładce Account Tools jak na zdjęciu. W tej chwili mamwszystko na 100% ale bez tego pola.

Schowek-1.jpg.7a31326e8fa7477cd56de313bfe6024e.jpg

1 minutę temu, defrex13121 napisał:

Mam komplet i mimo to czerwona flaga ;-(

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A dostałeś smsa?

1 minutę temu, lotto napisał:

Dziękuję za próbę pomocy,niestety podana strona ciągle daje napis: An error occurred. Wait a minute or two and try again. Może kiedyś się da. Jakie ID wpisać wiem. Nie wiem tylko skąd ściągnąć apkę i jaką apkę aby mieć możliwość dostępu do pola Authenticator w zakładce Account Tools jak na zdjęciu. W tej chwili mamwszystko na 100% ale bez tego pola.

Schowek-1.jpg.7a31326e8fa7477cd56de313bfe6024e.jpg

http://m.aaland06.store.aptoide.com/app/market/com.xiaomi.android.apps.authenticator2/25/6828962/Authenticator

Używając tej apki też porażka, Nie można zinterpretować kodu QR taki napis wyskakuje w telefonie. Skaner działa poprawnie bo normalnie dzięki niemu mogę logować się na stronie Mi Account. Nadal jestem w czarnej du... Dziękuję za czas i próbę pomocy.

2 minuty temu, downtown69 napisał:

Niestety nie

czyli co, miui polska nie zainstaluje na moim RN3pro??

bootloader moge odblokowac bo dostałem smsa po 12 dniach, ale i tak dalej bede musiał pracowac bez miui polska ;/

Edited by Lks

28 minutes ago, Lks said:

czyli co, miui polska nie zainstaluje na moim RN3pro??

bootloader moge odblokowac bo dostałem smsa po 12 dniach, ale i tak dalej bede musiał pracowac bez miui polska ;/

A sprawdzałes czy nie masz czasem czerwonej informacji?