Jump to content

Czym jeździsz??

Marcin.M

Recommended Posts

Dnia 2.02.2016 o 18:57, Szym napisał:
Dnia 22.12.2015 o 20:56, makovic napisał:

PS. Poza tym, jak ktoś chce trochę pochuliganić na drodze to V8 jednak najbardziej się do tego nadaje

Pozdrawiam

Pozazdrościć V8 :)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

ja jezdzilem takim czyms   kolo Doniecka

zchinvali123.jpg:-D 

2lata   w wojsku polskim   jw 1498  ciechanow    a teraz     (jako  wnuczek   babci z odessy   i dziadka   z hamburga  walcze   w szeregach  vostok)    niech zyje putin i jego $$$$$$     :-D  

• Like 1

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Astra Bertone 2.2 Dti zawirusowana na 151 Km i ok. 340 Nm

Hej,

Jeździłem również astrą natomiast 2.0 Turbo też wirusowaną, mam nadzieję jednak że Twoja jednak nie sypie się jak moja.

Na tę chwilę Grande Punto 1.3 Multijet
Mały ale wariat.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Każdy jeździł czymś niesamowitym w swoich czasach jedni zaczynali od motorynki przez WSK 125 przez 175 potem przerzucili się na etz 250 i na have 350 a potem ślizg wojsko czołg bewup i sobie wyjechali gdzieś gdzie adrelina robi swoje gdzie nie ma policji i nie 3ba się martwić o alkomat wojsko to 20 lat temu wylęgarnia alkoholików i kierowców ,pozdrowienia dla ja.3031 ciechanow

Послали по Ми5с плюс

Dnia 22.07.2017 o 18:18, skay77 napisał:

emoji3.pngwojsko to 20 lat temu wylęgarnia alkoholików i kierowców ,pozdrowienia dla ja.3031 ciechanow

Dobrze, że wspomniałeś, że to 20 lat temu. Teraz wojsko wymija się kompletnie z alkoholem...

A co do wątku..

Niestety, moja "Cytrynka" zwana przez wielu "wielorybem", zaniemówiła. Trzy tygodnie walki. Laweta do mechanika, wymiana przełącznika zespolonego, zestawu wskaźników, wgrania nowego softu do BSI. Na szczęście (odpukać w niemalowane ;)), wszytko już działa. :D 

Seicento 1.1 Sporting '03 

Z lekka mapą własnej roboty i podtlenkiem lepszego pierdolnięcia :P

Mały, zwinny, szybki (140km/h lekkim krokiem jak na fiacika cacy), tani w eksploatacji i opłatach. Co sie pognie to się klepnie albo za 20zl na złomie dokupi :D

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...