Jump to content

[NIEAKTUALNE] Kupie Mi Note Pro lub mi4 / nowe / prawie nowe / używane

kawon

Recommended Posts

Hej, chętnie kupię Mi Note Pro lub najmocniejszą wersję xiaiomi mi4 (nie wiem jaki tam numerek będzie) jak w temacie / nowy / prawie nowy / używany. 

Interesują mnie mocne wersje z dużą ilością RAM i powyżej 16GB pamięci...

Najbardziej odpowiedni byłby używany nie zajechany telefon po atrakcyjniej cenie. Jestem zwykłym użytkownikiem, a telefon jest ciekawą opcją... ceny allegro są mało atrakcyjne dla mnie a sprzedawcy mało wiarygodni, dlatego zostawiam info tutaj.

Jak kupię go to pewnie wrócę na forum śledzić pozostałe tematy związane z miui i xiaiomi. Może na grupie ktoś sprowadza dla forumowiczów telefony z "dobrego źródła od dobrego sprzedawcy"?

PS. Kupiłem na allegro jakiś czas temu jeden już, ale był zje... zepsuty. Teraz się szarpię ze sprzedawcą, więc jak ktoś ma zamiar wciskać mi telefon nie wpełni sprawny albo podróbkę niech sobie daruje.

Można namiar zostawić w temacie tutaj lub pisać na  dlubiewhrubie(malpa)gmail(kropka)com

Ale mam nadzieję że kolega wie że nie zajechany w atrakcyjnej cenie to dwa wykluczające się pojęcia :-D

Telefonów używanych jest mało w sprzedaży i chyba stąd te wysokie ceny. Ja też się rozglądalem za takim i w końcu kupiłem nowy za ciut więcej niż używane na allegro.

Wysłane z Xiaomi Mi4

Heh mam nadzieję, że może jednak się trafi nie zajechany i w dobrej cenie, ludzie często zmieniają telefony więc szansa jest. 

PS. nie mam jak sprawdzić organoleptycznie czy note pro mieści się spokojnie w kieszeni, 5.7 to dość dużo. Chce taki duży wyświetlacz ale czy jest to komfortowe mając go w kieszeni?

Jak nosicie swoje telefony? 

Podobno mi note pro jest wygodniejszy niż galaxy note 4. Spodnie nosze różne, w dresie to wiadomo że kieszeń płytka jest i luźniej wszystko "chodzi" ;), w jeansy to pewnie spokojnie wejdzie a jakieś węższe spodnie (nie rurki, np: chinosy) lub garniturowe. Znalazłem jeden test video na YT jak gość wciska w spodnie galaxy note 4... ale nigdzie nie mogę znaleźć jak ktoś wkłada w spodnie mi note pro (video, foto ???)

W sumie to fajny motyw do testów telefonów, rożnych ...pokazanie jak telefon mieści się w kieszeni, spodni lub marynarki itp nikt chyba tak nie testuje telefonów pod kątem "komfortu noszenia". Każdy trzyma w "łapce" i mówi... "no według mnie jest idealny pod kątem używania nie sprawia problemów" hehe

Edited by kawon

Szansa znikoma ,ale jest. Na twoim miejscu kupił bym nówkę bo poczekasz sobie na używkę. Ja swojego redmi nota 5,5" noszę w kieszeni i jest spoko.

Wytnij sobie z tektury prostokąt taki jak wymiary Nota i sam sprawdź jak to jest.

Zobacz wymiary w mm, poszukaj podobnego wielkością popularniejszego telefonu i zobacz.

Ja miałem piszesz chwilę meizu m2 note i niestety mimo że wielkość ekranu mi się podobała i w spodniach się mieścił to przy wsiadaniu do auta był spory dyskomfort nie mówiąc o strachu żeby go nie złamać

Nie musisz mieć mi note żeby wiedzieć jak siedzi tak duży tel w kieszeni. Weź obojętnie jakiego note'a i przymierz.

Xiaomi będzie miało tego plusa że jest cienkie.

Wysłane z Xiaomi Mi4

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...