supermonter Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Witam! Od dzisiaj jestem posiadaczem Redemi Note2 zakupionym na Allegro. Telefon ma wersję oprogramowania 5.10.16 . Siagnąłem z miuipolska wersję 5.11.26 dedykowanądla tego modelu. I tu mocno się zdziwiłem że podczas próby aktualizacji telefon zgłasz błąd i nie daje sie zaktualizować. Czyżby to był nie oryginalny Xiaomi czy może cośnie tak robię?? Proszęo pomoc
ecosilver Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Jakbyś napisał co robisz to łatwiej by było powiedzieć czy robisz coś nie tak Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
supermonter Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 sciagam z miuipolska rom nastepnie w telefonie odpalam Aktualizacje , z trzech kropek w prawej czesci ekranu wybieram zainstaluj aktualizacje z pliku zip. wskazuje wczesniej pobrany plik i telefon przechodzi do rekowery po czym wywala komunikat: Install update. zip failed update. zip signature verification failed.
ZduneX25 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 To już jest tak oklepany temat, że aż głowa boleć zaczyna, poszukaj chociaż przez chwilę.
Recommended Posts