kacbial Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Zamówiłem żonie Xiaomi Redmi Note 3 ale dostałem informację, że ma zablokowanego Bootloadera. Mam teraz opcję albo czekać aż odblokują i wgrają mi miui z językiem polskim albo mogą wysłać wersję tylko chińsko/angielską i będę musiał sam kombinować. Co polecacie zrobić? Tu zamówiłem: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Metal-Body-Fingerprint-ID-Mobile-Phone-MTK-Helio-X10-Octa-Core/32548639691.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Nie ma blokady bootloadera. Zablokowane jest recovery. I polskiego też nie ma. Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacbial Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 Czyli co robić czekać czy nich wysyła a miui sam sobie dogram jak wyjdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Dograj jak wyjdzie. Prędzej czy później będzie się dało a telefon będziesz miał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Też się zdziwiłem z info goldwaya że "wersję europejską" będą mieć przy następnej dostawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
actian Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Ten Goldway to jest jakiś pewniak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Jeden ze sprawdzonych sprzedawców. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Sprawdzony sprzedawca. Mnóstwo urządzeń na forum jest od niego XRN2 by Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 (edited) A ja czekam , mieli dostać dziś na IBG ale chyba lipa....za to dorzucili mi gratis MI KEY u Golda piszą, że po 5 grudnia wysyłka tel z odblokowanym bootloaderem i multilangiem....na forum miui jest wątek o odblokowaniu bootloadera ale nie mam przywilejów by tam zajrzeć... Edited November 30, 2015 by Suchy_PL_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Ja kupię u Burizy bo mam zaufanie i ma już na stanie Wysłane z mojego Mi 3W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
actian Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 (edited) Buriza to też jakiś gość z Ali? Mogę prosić o linka? Okej, znalazłem. Chyba się nie da usunąć posta :/ Edited November 30, 2015 by actian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Buriza to xon24 z tego forum. Skoro tel ma lecieć i tak z chin to wolałem kupić nieco taniej na IBG z ubezpieczeniem od VAT...obym był zadowolony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhunter22 Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 (edited) już się wyjaśniło. podzielili kupon na 10 mam 10x5$ Edited December 2, 2015 by hhunter22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sychie Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 a jak aktualnie wygląda sprawa z redmi note 3 od goldway? Można spokojnie używać na ich sofcie czy trzeba wgrywać miui PL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacbial Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Do mnie przyszedł z pseudo polskim miui. Dostałem smsa, że mogę go odblokować ale się nie udało więc wgrałem europejski czysty miui z językiem polskim. Żona jest bardzo zadowolona z telefonu. Ja zostaje przy mi 4c bo jest kozacki - oczywiście z miui Polska!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts