fancik Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 10 godzin temu, DominikRN2 napisał: Dokładnie, w samym programie można ustawić basy itp więc ja jak najbardziej polecam, jego największą zaletą jak dla mnie jest to że można go włączyć i wyłączyć kiedy się chce bo nie nadpisuje plików systemu chcesz cicho wyłączasz chcesz głośno włączasz Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Tzn. że jakby cos było nie tak to można go po prostu odinstalować czy tylko wyłączyć..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
focusik09 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 12 minut temu, fancik napisał: Tzn. że jakby cos było nie tak to można go po prostu odinstalować czy tylko wyłączyć..... Wyłączyć lub załączyć. W górnym prawym rogu jest włącznik programu. Po prostu tak jak pisał kolega wcześniej, potrzebujesz sobie posłuchać muzyki w lepszej jakości i głośniej, potrzebujesz głosniejszych powiadomień to załączam, nie potrzebujesz tych bajerów to klik na wyłączenie i tyle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 36 minut temu, focusik09 napisał: Wyłączyć lub załączyć. W górnym prawym rogu jest włącznik programu. Po prostu tak jak pisał kolega wcześniej, potrzebujesz sobie posłuchać muzyki w lepszej jakości i głośniej, potrzebujesz głosniejszych powiadomień to załączam, nie potrzebujesz tych bajerów to klik na wyłączenie i tyle Ok . dzięki za odpowiedź ( poradę) ... program działa i słychać różnicę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Ponieważ miałem częste problemy ze zrywaniem połączenia BT, zainstalowałem ponownie 7.3.2.0. Tym razem zostawiłem preinstalowany modem v24. P37. Nie sprawdzałem Jeszce GPS (niektórzy zgłaszali że dzieją się dziwne rzeczy) natomiast połączenie BT jest i niebo lepsze. Miband nie zrywa co chwilę jest naprawdę ok. XRN2 by Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 No i jednak MIUI8 na 5.0.2 ! Ostatni tel z MEDIATEK-IEM ostatni Xiaomi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Jesteś tu dla MIUI czy numerka Androida? Z MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Przecież nr androida możesz sobie zmienić jak chcesz XD możesz mieć np Android 8.2 Nesquik, przestań się obrażać na media tek czy xiaomi źle Ci działa telefon? Przecież dostałeś miui 8.. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 Dla obu ! Poczytaj o głównych zmianach pomiędzy Lollipop a Marshmallow w kwestii ZUŻYCIA ENERGI - a potem poczytaj forum RN2 i o tym co piszą na temat baterii . suprajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 No to kup szajsunga i nie płacz XRN2 by Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 Tak zrobiłem a ty nigdy nie płacz na baterię w RN2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eRd Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Czy wiadomo kiedy będzie stable v8? Na razie pewnie przez jakiś czas będzie tylko dev. Ciekawy jestem poprawy bluetootha, chociaż chyba prędzej poprawili design niż coś konkretnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 (edited) Dokładnie ! niestety nic nie wiadomo - ale potestuj dev może zrobili coś z bateria itp ! niby mieli - zobaczymy ile w tym prawdy Edited June 17, 2016 by zonee Link to comment Share on other sites More sharing options...
eRd Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Właśnie robię backup i może wieczorem się wrzuci dev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 To daj znać ja czekam na STABLE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 @zonee a co ty myślisz że RN2 uratuje MM? Prosze cie nie osłabiaj ludzi , po prostu bateria jest taka jaka jest moze poprawić to troche M8 ale też cudów nie będzie i to samo tyczy sie MM . musiałbyś mieć wgrany jakiś inny kernel.. Jakoś na międzynarodowych forach nie pieja z zachwytu nad MM baaaaaaaa wielu użytkowników chce wracać do KK,,, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Tak zrobiłem a ty nigdy nie płacz na baterię w RN2 Przyzwyczaiłem się do ładowania co wieczór XRN2 by Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 (edited) Witam Wiecie co .....zupełnie nie rozumiem tych sporów o trzymanie baterii. Znam osoby które mają sprzęt innych marek i baterie też są bez rewelacji . Wykosztowały się i mogą tylko szpanować , ale tak na prawdę wszystko zależy od tego jak trafisz z jakością samej baterii.. No i jak używasz danego telefonu . Niektórzy lubią się chwalić no i dobrze niech mają, ale dopóki nie powstaną nowe źródła energii musimy nasze telefony ładować i basta. Tak samo z tymi co tygodniowymi aktualizacjami , co to mają polepszyć prace baterii. Ja sobie na razie daruję i zostanę z tym co mam ( stable 7.3.20) bo mi się znudziło , a poprawy wielkiej nie zaobserwowałem , poza przyjemnością poznania dokładniej systemu. Edited June 17, 2016 by fancik tekst 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eRd Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Ok. To mówię w takim razie. Bluetooth dalej zje..ny i to by było na tyle. Reszta wygląda inaczej trochę, ale ogólnie bez większych zmian jak dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 16 godzin temu, eRd napisał: Ok. To mówię w takim razie. Bluetooth dalej zje..ny i to by było na tyle. Reszta wygląda inaczej trochę, ale ogólnie bez większych zmian jak dla mnie. Hahahaha Czyli norma !!!! żenua haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ciekawe kiedy u nas pojawi się rom z nowym miui. Wysłane z Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 Poczekajmy ale na lepsze się nie zapowiada po opiniach - to tylko kosmetyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
energyypl Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Jakied wiesci o nowym stable? 7.3.4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezo Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 5 godzin temu, energyypl napisał: Jakied wiesci o nowym stable? 7.3.4? Dla Mi5 wyszło 19 maja - spodziewaj się raczej wersji 8.x.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas82 Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Witam wszystkich, Właśnie otrzymałem Redmi Note 2. Chciałbym się dowiedzieć jaki soft jest najbardziej stabilny. Dostałem z wgranym MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.16. Czy powinien zmienić na coś innego? Z góry przepraszam za lamerskie pytanie, dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 jeśli chcesz mieć w miarę stabilny telefon zainstaluj stable 7.2.3.0, jeśli lubisz eksperymentować to wgraj nowy dev 6.6.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 (edited) A jeszcze lepiej .............7.3.2.0.............i po kłopocie , przynajmniej j u mnie tylko pamiętaj wersja... Hermes... https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=54760 Edited July 7, 2016 by fancik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 I wyłącz oszczędzanie baterii, to bt nie będzie się tak często rozłączać XRN2 by Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 (edited) Na stronie MIUI.EN jest widzę stable global V7.5.1.0.LHMMIDE (MIUI7) i się zastanawiam czy to jest nowy czy stary? Ostatni jaki numer pamiętam to 7.3.2.0 Edit: Widzę jest z wczoraj. Edited July 7, 2016 by Leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 5 minut temu, Leszek napisał: Na stronie MIUI.EN jest widzę stable global V7.5.1.0.LHMMIDE (MIUI7) i się zastanawiam czy to jest nowy czy stary? Ostatni jaki numer pamiętam to 7.3.2.0 Edit: Widzę jest z wczoraj. No jest ale jeszcze nie ma na xiaomi.eu wiec czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 1 minutę temu, zonee napisał: No jest ale jeszcze nie ma na xiaomi.eu wiec czekamy Na pewno nie ma? https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=74403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 3 minuty temu, Tomaszek1999 napisał: Na pewno nie ma? https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=74403 A gdzie widzisz : HMNote2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Przed chwilą, zonee napisał: A gdzie widzisz : HMNote2 ? Fakt, mea culpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Przed chwilą, Tomaszek1999 napisał: Fakt, mea culpa. czekamy - będzie na dniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 A czy ekipa MIUI.EN wycofał się z umieszczania języka polskiego w swoich Globalach? Bo takie były zapowiedzi już w marcu. Ja wiem, wiem że jest Xiaomi.eu. Dobra istaluje ten chiński. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonee Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Przed chwilą, Leszek napisał: A czy ekipa MIUI.EN wycofał się z umieszczania języka polskiego w swoich Globalach? Bo takie były zapowiedzi już w marcu. Ja wiem, wiem że jest Xiaomi.eu. Dobra istaluje ten chiński. To daj znać po instalacji czy wszystko gra - ja jednak poczekam przynajmniej na xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts