rafb Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Witam Czy ktos z was kupowal cos u nich? Mysle nad mi4c prime 3/32 - w mailu napisal mi, ze w telefonie jest wgrana Polska wersja oprogramowania. Bardziej jednak zalezy mi na waszych wrazeniach co do tego sprzedajacego Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Pozytywne. Chyba jak u większości forumowiczów. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiro Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Potwierdzam , kupowałem od niego . Miałem wygraną Polską wersie oprogramowania. MIUI Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Rr 1 s - polski soft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafb Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Ok zatem postanowione, chcialem kupowac u krolika alias xiaomi.com.pl ale poczytalem tutaj i wole nie. To teraz tylko dobrac jakies etui (guma + szklo) i mozna zamawiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 9 godzin temu, rafb napisał: Ok zatem postanowione, chcialem kupowac u krolika alias xiaomi.com.pl ale poczytalem tutaj i wole nie. To teraz tylko dobrac jakies etui (guma + szklo) i mozna zamawiac. Też skorzystałem z oferty tego sklepu. Co zaś do etui, to poszukaj na Aliexpress silikonów Nillkin. Świetna jakość za dobrą cenę (do Mi Note kupowałem za około 23 PLN z przesyłką i czekałem około dwóch tygodni). Szkła to chyba najlepiej w relacji cena/jakość wypada Mocolo - najlepiej kupić na Allegro - nie czekasz wówczas zbyt długo, a nie wydasz więcej niż 30 PLN z przesyłką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafb Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 7 godzin temu, mrosi napisał: Też skorzystałem z oferty tego sklepu. Co zaś do etui, to poszukaj na Aliexpress silikonów Nillkin. Świetna jakość za dobrą cenę (do Mi Note kupowałem za około 23 PLN z przesyłką i czekałem około dwóch tygodni). Szkła to chyba najlepiej w relacji cena/jakość wypada Mocolo - najlepiej kupić na Allegro - nie czekasz wówczas zbyt długo, a nie wydasz więcej niż 30 PLN z przesyłką. Dzieki za porade, wezme Nillkin Nature - a jak to jest z tym usb c - mam fajne starsze ladowarki z wyjsciem micro usb rozumiem musze kupowac jakas przejsciowke, cos tak to http://www.aliexpress.com/item/Type-C-Converter-to-Micro-USB-2-0-Adapter-To-USB-Type-C-For-New-MacBook/32514421288.html Tylko gdzies wyczytalem w jakichs newsach, ze xiaomi w komplecie dostarcza cos takiego, prawda to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 6 godzin temu, rafb napisał: Tylko gdzies wyczytalem w jakichs newsach, ze xiaomi w komplecie dostarcza cos takiego, prawda to? Większość sprzedawców, nawer na Aliexpress, dodaje przejściówkę z europejską wtyczką do ładowarki. Xiaomiforsale daje inną ładowarkę, również z europejską końcówką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafb Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 To juz wyczytalem, ale to jest konwerter z usb c na micro usb - mam kilka fajnych ladowarek, ktore chce uzyc z mi4c, nie chce nosic ze soba jednej, wole pozostawiac wszedzie gdzie bywam po jednej z taka przejsciowka Link to comment Share on other sites More sharing options...
d00lar Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 także bardzo polecam ! pare dni temu kupiłem redmi 3 może pare zł drożej niż z chin czy czech ale pewny oryginał, od ręki i z gwarancją na piśmie (nawet byłem osobiście) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Czy ten sklep zawsze odwala takie cuda z wysyłką? Zamówiłem etui + szkło w zeszły wtorek wieczorem, w dodatku kurierem żeby doszło na czas gdyż miał być to prezent. Mija już prawie tydzień a przesyłki(de facto prezentu) jak nie było, tak nadal nie ma. Porażka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts