Jump to content

Wywalanie interfejsu + na co zwracać uwagę przy kupnie

Slazer

Recommended Posts

Witam, mam okazję kupić Mi2s za 150zł, na którym według sprzedawcy "wywala czasem za interfejs". Według zdjęć ma wgrane MiUi Polska. W tym wypadku wystarczy wgrać od nowa system? Na jakie rzeczy dodatkowo sprawdzać uwagę przy kupnie (odbiór osobisty)?

Za 150zł to bardzo tanio ja sprzedałem za 350zł :) . W tych modelach wymieniano często ekrany przez plamy na wyświetlaczu i dotyk...Pierwsze, czy jest oryginalny bo jak nie to kiepski biznes będzie :). Drugie złącze do ładowania i ekran...

Tym czy oryginalny to zajmie się cpu-z (ale raczej oryginalny jak na zdjęciu bootanimacja z miui polska). Ekran sprawdzić jakąś białą tapetą czy nie ma plam? Problem z wywalaniem interfejsu rozwiąże wgranie oprogramowania? Dziękuję za odpowiedź.

Nikt nie próbując MiFlash albo choćby czyszczenia do fabrycznych nie potwierdzi, że na 100% będzie po tym OK. Bratu po roku używania wywalał błędy z kilku aplikacji MIUI. Po zwykłym czyszczeniu było ok przez 6 miesięcy i znowu się zaczęło na V6. Tym razem zainstalowaliśmy najnowszy V7 i prawie dwa tygodnie działa bez problemów. Nie wiadomo co będzie dalej :/ . Jak padnie to oddam mu swojego Mi2S bo leży nieużywany.

Edited by preston2009

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...