zelos156 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Witam! Z racji tego że chce kupić sobie mi band, mam dużo pytań. Wymienię je następująco: 1) Ile jest dokładnie wersji mi band? Kolorowe diody/nie kolorowe. 2) Czy warto kupić na allegro? Jeżeli macie kogoś z allegro polecicie? Może sami sprzedajecie? Chodzi mi tylko i wyłącznie o nowe. 3) Jeżeli nie allegro to gdzie? "Najszybsza i sprawna dostawa". To by było na tyle, chciałbym tylko widzieć poważne odpowiedzi. Nie miałaś doczynienia z mi band proszę nie pisz. Co do pierwszego pytania, proszę opisać te poszczególne modele. Czym się różnią itp. Oczywiście z góry pozdrawiam! ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 1. Dwie opcje. Kolorowe diody / tylko białe diody. PS. Teraz wychodzi nowa wersja opaski z pulsometrem(tylko białe diody, plus jedna zielona dla pulsometru) 2. Ja od siebie polecam sklep A4U, dobry kontakt. Roczna gwarancja w PL. 3. A jeśli gdzieś spoza Polski, to chyba najlepiej Gearbest. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Pierwszy lajk poszedł! Ja słyszałam o 4 wersjach jeszcze tam rozmiary baterii jak się nie myle??? ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Są, ale to już mega szczegóły. Wersja 41 mAh, oraz 45 mAh. Częściej białe wersje zdarzają się z baterią 45 mAh, mniejsza bateria = kolorowe diody. Chociaż ktoś z forum trafił fartem (albo i nie fartem) opcje kolorową z większą baterią. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Mógłbyś podać stronę tego A4U? Ty masz jaką wersje i diody? RGB? ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Wpisz w Google Accessories 4 You. Ja mam Mi Band z kolorowymi diodami, już jakiś czas temu od A4U kupowałem. Wtedy jeszcze nie było wersji białej. Jak napiszesz, że jesteś z forum miuipolska.pl, dostaniesz rabat Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 No to lipa, bo z tego co szukałem to nie ma. Ja to mam pecha dosłownie... ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Wersji z kolorowymi diodami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Są dwie wersje z tego co mi kumpel z Acpl mówił. Z kolorowymi RGB , albo z białymi. Jak dla mnie kolorowe znakomita sprawa, białe to już tak średnio. ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ja parę dni temu dostałem z gearbest.com wersje z kolorowymi diodami i baterią 45 mAh. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Czyli widzę że z allegro nikt nie kupuje. @up długo czekales na przesyłkę? ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkone Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ja dziś też odebrałem z gearbest wersję kolorową 45mAh - dotarła po trzech tygodniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 3 tygodnie, strasznie długo trzeba czekać... ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Coś za coś. Niska cena i długi czas przesyłki albo odwrotnie Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 To już bym wolał dołożyć parę groszy więcej. ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 To normalne ze wedlug GearBest wyslane 13 pazdziernika i do dzisiaj nie dostalem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 W ich przypadku normalne. Potrafią zrobić zdjęcie paczki i jej nie wysłać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 To robić zwrot kasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelos156 Posted November 14, 2015 Author Share Posted November 14, 2015 Tzn? ××Sent from Fulmics + Xceed×× Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Płaciłem za pomocą paypal, więc zażądam zwrotu kasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 No to lipa, bo z tego co szukałem to nie ma. Ja to mam pecha dosłownie... ××Sent from Fulmics + Xceed×× Ja kupiłem na allegro od allegro_aga, czy jakoś tak. Dzisiaj widziałem że ma jeszcze z kolorowymi diodami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Czy można jakoś wyczyścić dane z opaski? Chciałbym dać moją opaskę innej osobie ale wolałbym, by nie miał moich kroków, godzin alarmów itd. Jest taka możliwość? Jeśli tak, to jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts