didinn1 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 5,7 " 2560х1440 4 G + 32 G 16 Mpix Skaner Qualcomm MediaTek MT6797 (10 rdzeni) 6.0 Marshmallow+MIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Gdzie znalazles to info? Ewentualnie jakis link do konferencji/podsumowania itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didinn1 Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 dodaj jeszcze "poproszę" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Pytam, bo to jest kropka w kropke info ktore krazy po sieci, na wszelkiego typu wrozacych ze szklanej kuli stronach. Wiec, masz jakies info na poparcie wpisu powyzej, czy po prostu tak to sie urodzilo spontanicznie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Xiaomi i Marshmallow? Xiaomi i mtk we flagowcu? O mi6 czegoś nie pisali? Bo ktoś coś ostatnio pytał na forum. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Mediatek w flagowym Note? Komuś się szklana kula popsuła... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Kolega myśli, że posiadł jakieś tajemne plany Xiaomi chyba i zaskoczy gawiedź. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasaMasen Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 up Czemu uważasz snapa 805 za niewypał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Tutaj nawet nie chodzi o wydajność danego procka, a o hype jaki wywołuje... Jak ludzie widzą MTK to mimo wszystko robią krzywe miny i podchodzą do takich smartfonów z "dystansem", a widząc Snapdragona, nawet 810, są dużo bardziej skorzy do wydania większej ilości kasy .Qualcomm, wyrobił sobie pewną renomę, przez co nawet teraz, ze swoimi problemami, jest bardziej pożądany niż MTK. Moja szklana kula przepowiada, że to fake :<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr469 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Tyle że polityka Xiaomi nie opiera się na tym by wyciagnąć jak najwięcej od kupującego. Co więcej - Xiaomi również wyrobiło sobie renomę, przez co ludzie mogą być skłonni zaufać temu co tam pakują. Renoma MTK idzie w górę, a Qualcomma przez wpadki w dół, więc różnica między nimi powoli się zaciera. MTK jest w dodatku tańszy, bo nie chcą tyle za markę co Qualcomm. Moim zdaniem taki x20 może być prawdopodobny. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Autor tematu widać potraktował to jako żart bo wklejanie samej specyfikacji i potem brak odpowiedzi to jakaś głupota. Wysłano z MI Note 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Autor tematu widać potraktował to jako żart bo wklejanie samej specyfikacji i potem brak odpowiedzi to jakaś głupota. Wysłano z MI Note Albo stwierdził, że skoro nikt go nie poprosił ładnie o wyjaśnienia to wyjaśniał nie będzie. Może by tak zamknąć? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 1 godzinę temu, boober napisał: Albo stwierdził, że skoro nikt go nie poprosił ładnie o wyjaśnienia to wyjaśniał nie będzie. Może by tak zamknąć? Temat był zamknięty, ale na nowej wersji forum modzi mogą dodawać posty nawet w zamkniętych ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts