Karll Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Cześć,po dwóch ostatnich aktualizacjach (co tygodniowych - ostatnia 23.10) kiedy używam klawiatury do wpisywania treści, nie tylko sms ale także w przeglądarce (systemowej miui) lub gdziekolwiek gdzie używa sie systemowej klawiatury (apki) mój telefon strasznie wibruje. Naturalnie, że wcześniej - przed ostatnimi dwoma aktualizacjami po naciśnięciu klawisza na ekranie również były odczuwalne wibracje, jednak były one zdecydowanie słabsze od tych teraźniejszych. Czy ktoś odczuł podobny problem?Może można wyłączyć całkowicie wibrowanie klawiatury ekranowej, a ja nie mogę znaleźć tej opcji. Proszę o pomoc lub komentarz w sprawie Pozdrawiam!Karll Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Napisz jaką masz klawiaturę. Wróżek tutaj nie ma :/ . Ja używam SwiftKey i nie mam problemów z wibracjami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeck Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Mam podobny problem, po ostatniej aktualizacji wibracje stały się zbyt intensywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 (edited) http://miuipolska.pl/forum/topic/6917-bzyczenie-w-mi-note-podczas-wibracji/?do=findComment&comment=89991 Edited October 28, 2015 by ZduneX25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts