Wojtkson Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Kupował ktoś u ww sprzedawcy? Zastanawiam się nad http://allegro.pl/xiaomi-mi4c-prime-3gb-32gb-lte-fhd-wysylka-z-pl-i5736009077.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veronique228 Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Ja kupowalam, ale po kupnie brak kontaktu ze sprzedawca ;/ juz 3 maila wysłałam i cisza, czekam do niedzieli i wystawiam neutralny Link to comment Share on other sites More sharing options...
WyBoRoWo Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 A to bardzo ciekawe bo nie mam żadnego niezrealizowanego zamówienia, tym bardziej maili od Państwa. Telefony wysyłamy co dziennie natychmiast po zakupie. Nie wystawiamy wirtualnych przedmiotów. Proszę podać nr aukcji i nick z allegro. np na priv . zaraz sprawdzimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Nie będziemy roztrzygać takich sporów, ale jak ktoś twierdzi że coś wysyłał a druga strona twierdzi, że nie dostała to chyba można jakoś to sprawdzić? Dogadajcie się proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koper Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Zaryzykowałem i się opłacało. Najniższe ceny na Allegro spośród telefonów wysyłanych z Polski. Telefon przyszedł po 2 dniach roboczych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter 30-06 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Chyba trochę się specyfikacja pomyliła Dalej jest już poprawnie i oferta wydaje się kusząca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veronique228 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 A to bardzo ciekawe bo nie mam żadnego niezrealizowanego zamówienia, tym bardziej maili od Państwa. Telefony wysyłamy co dziennie natychmiast po zakupie. Nie wystawiamy wirtualnych przedmiotów. Proszę podać nr aukcji i nick z allegro. np na priv . zaraz sprawdzimy mi tel przyszedl, ale w sprawie tego ze jedno podswietlenie nie dziala do dzis odp nie ma :/ Na szczęscie można podświetlenie przyciskòw wyłaczyc, dzieki czemu nie przeszkadza mi w używaniu. Wysłane z mojego SM-T525 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barter Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Mieli bardzo mało komentarzy, dobra cenę. "Zaryzykowałem" i kupiłem Note 2 Prime. Telefon był u mnie po 23 godzinach. Co do uwag to powinni mieć kogoś kto odpisuje szybko na pytania - emaile, odbiera sprawnie telefon i wysyła numery przesyłek tak aby można było sprawdzić ich status. Obsługa klienta jest bardzo ważna, mając dobre ceny i sprawną obsługę klienta można szybciej zbudować swoją dobrą pozycję. Polecam przeczytać http://5pillows.com/pl/blog/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RezoNeSans Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Ja również kupiłem u nich Redmi Note 2 Prime, wysyłka natychmiastowa, towar u mnie w oczekiwanym czasie (przesunięcie ze względu na święto) telefon w pełni sprawny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mklelnprof Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Ja zamówiłem, pobrano pieniądze niestety nie miałem wiadomości o nadaniu przesyłki ale jestem dobrej myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Dnia 3.12.2015o16:56, mklelnprof napisał: Ja zamówiłem, pobrano pieniądze niestety nie miałem wiadomości o nadaniu przesyłki ale jestem dobrej myśli I jak się skończyła przygoda? Jaki czas realizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fudi34 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Nie wiecie jak z gwarancją u tego sprzedawcy? Szukam Redmi Note 2 Prime i jego oferta wydaje się ciekawa, ale nie ma za wielu opinii o tym sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashil Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Kupiłam Redmi note 2 16gb u tego sprzedającego i wszystko wygląda w porządku. Przesyłka dotarła paczkomatem jakoś w 3 dni, płaciłam od razu z góry. Niedługo po kupnie dostałam wiadomość o nadaniu i fakturę. Paczka zabezpieczona na tyle, że nic się w środku złego nie podziało. Telefon z polskim miui, ale wersja jakaś inna niż oficjalna Polska, także wystarczyło tylko wygrać naszą i wszystko śmiga Wcześniej pytałam sprzedającego o dostępność koloru i odpowiedź dostałam dość szybko. Ogólnie mogę polecić, ja jestem zadowolona Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmar230 Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 (edited) Kupiłem Redmi Note 3 pro dostawa rzeczywiście blyskawiczna, kontakt telefoniczny bardzo dobry , gorzej z kontaktem e-mail ... i stąd pewnie pomylone kolory. Właściwie tylko jedna uwaga - do zmiany wgrywany soft - przed wymianą wgranego przez kolegę rozwazalem zwrot fona że względu na problemy z działaniem kart sim - rozmówcy czasami mnie nie słyszeli - a czasami na jednym z sim byłem nie dostępny. Podsumowując warto - dobra cena trochę zabawy i jest OK. Edited May 9, 2016 by marmar230 Literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteX Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Zamówiłem w środę po 23, wysłali we wtorek (niby im zabrakło...), w środę kurier już był. ROM do zmiany na start, poza tym ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smolir Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 (edited) Do kupujacych od tego sprzedawcy. jestem zianteresowany kupnem tam Redmi note 3 pro i Jak wyglada kwestia gwarancji? czy jezeli sprzedawaca zniknie zostajemy z reka w nocniku? Co do softu czy sa jakies problemy ze zmiana na np global producenta? Jedziemy wedlug poradnika ze zmiana softu od wyborowo i juz mamy global? Edited May 29, 2016 by Smolir Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Jedziemy według poradnika na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkrolewicz2 Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Witam, planuję u nich kupić Mi5 dokładnie z tej aukcji. Czy ma ktoś informacje, jak u nich wygląda serwis ? Mają też w opisie wpisane MIUI 7 - Język Polski. Czy to oznacza że tam jest wgrany ROM od Xiaomi.eu ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 (edited) 11 godzin temu, mkrolewicz2 napisał: Witam, planuję u nich kupić Mi5 dokładnie z tej aukcji. Czy ma ktoś informacje, jak u nich wygląda serwis ? Mają też w opisie wpisane MIUI 7 - Język Polski. Czy to oznacza że tam jest wgrany ROM od Xiaomi.eu ? Pozdrawiam To samo mnie interesuje. Edited May 30, 2016 by boobass84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteX Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 A czytaliście posty wyżej? Rom na start jest do zmiany. Wgrany jest jakiś syfiasty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmu1994 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Zamówiłem w środę Xiaomi Mi5, kilka godzin przed zamówieniem pytałem specjalnie o dostępność towaru. W czwartek rano zamówienie poszło do realizacji ale nie dostałem wiadomości z numerem przesyłki do śledzenia. Postanowiłem zadzwonić, okazało się że telefonu nie ma aktualnie na stanie.. Zostałem zapewniony, że telefon zostanie wysłany w poniedziałek. Zobaczymy jak to wszystko się zakończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 @dmu1991 daj znać co i jak ponieważ sam mam ochotę tam zamówić. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmu1994 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 (edited) Dnia 3.06.2016 o 18:23, DominikRN2 napisał: @dmu1991 daj znać co i jak ponieważ sam mam ochotę tam zamówić. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Już mówię, jest poniedziałek telefon nie został wysłany, kontakt ze sprzedającym do piątku był dobry a teraz jest zerowy. Brak odpowiedzi na maile i dodatkowo 30 telefonów wykonanych na infolinie i żadnej odpowiedzi. Firma sprzedaje telefony, których nie ma na stanie i okłamuje klientów mówiąc, że dany model jest w magazynie. Wydaje mi się, że zwyczajnie zamawiają je z Chin. Aktualnie mam nadzieje tylko na szybki zwrot pieniędzy, bo na wysyłkę już nie liczę i trzeba będzie zamówić telefon na własną rękę z chin. Wspomnę tylko, że na aukcji jest napisane, że " WYSYŁKA Z POLSKI NATYCHMIAST PO ZAKUPIE". Edited June 6, 2016 by dmu1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts