skubi07 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 U mnie na chrome leży. Tak samo na rapa talku jest cały czas tragedia z edycją posta i nie jestem do końca pewny czy najnowsze tematy wyświetla tak jak powinno czy czegoś nie pomija. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drabollo Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 U mnie na Tapatalk 4.9.5. nie można się zalogować ani nawet jako gość oglądać. Cały czas mieli "Łączenie z serwerem". Jeszcze kilka dni temu działało normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 U mnie Tapatalk działa Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drabollo Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 28 minut temu, Gravis napisał: U mnie Tapatalk działa Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka A jaką wersję. Tapatalk masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 A najnowsza pro Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drabollo Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Aha. Może spróbuję. Dziwne że inne fora mi czyta bez problemu a tutaj lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Widzę, że było trochę poprawek, dziękuję, na dział MI-3 już wchodzę bez błędu, na kilka innych również ale nadal mam "Kod błędu: 1F176/3" jak próbuję wejść na: 1. http://miuipolska.pl/forum/forum/29-oficjalnie-wspierane-przez-miui/ 2. http://miuipolska.pl/forum/forum/30-miui-portowane/ 3. http://miuipolska.pl/forum/forum/14-redmi-red-rice/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drabollo Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 No i spróbowałem nowej wersji Tapatalk i można już przeglądać forum. Jest tylko jeden problem bo w tym nowym Tapatalk nie dostaje powiadomień coś źle robię czy tak już jest z tym nowym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Ja natomiast dostaję powiadomienia o każdym nowym poście na forum. Można oszaleć. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drabollo Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 10 minut temu, fyme napisał: Ja natomiast dostaję powiadomienia o każdym nowym poście na forum. Można oszaleć. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Możesz sprawdzić którą wersję Tapatalk masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 5.3.3 Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi4 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 (edited) W systemowej aplikacji internet nie działa forum. Przy wyszukiwaniu tematu w Google i Przejściu do strony pojawia się błąd Kod błędu: 1S160/2. Wyszukiwarka na forum też nie działa. Edited November 8, 2015 by Mi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav-X Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Ja mam problem na całym forum, gdziekolwiek nie wejdę i chcę przejść do następnej strony wątku, to do niej nie przechodzi tylko wisi na "Wczytywanie..." i co jedynie reklama się odświeża. Testowane na Chrome, Firefoksie, IE, na PC i 2x laptop, i wszędzie ten sam objaw. Jedyne co pomaga to odświeżenie całej strony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Racja, mam często tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Ja mam tak za każdym razem, zawsze F5 pomaga, ale jest to irytujące. Do tego jak daje pokaż nową zawartość, to nie ma możliwości przejścia do odpowiedniej strony tematu. Ładuje mi się pierwsza strona tematu i dopiero stąd przechodzę na ostatnia stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeN Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Hejka, nie korzystam z tapatalka tylko z przeglądarek na linuxie firefox a na redmi cm browser. Czy też macie niektóre podfora lub tematy w których nie da się udzielić ani odpowiedzi ani założyć nowego tematu? Np. tutaj dam radę coś napisac ale w redmi 1s nie - w dyskusji ogólnej nie mam przycisków na założenie nowego tematu ani odpowiedzi, natomiast w redmi 1s w modyfikacjach systemowych takie przyciski już się pojawiają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvlanden Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Pogodziłem się już prawie z nowym wyglądem forum - poza jedną rzeczą. Kiedy widzę w nieprzeczytanych coś takiego: Słabe zdjęcia po aktualizacji. Carburator odpisał 15leonsio temat w Problemy techniczne i nie wiem o jakie urządzenie chodzi - to niestety utrudnia świadome korzystanie z forum:( Poza tym naprawdę ok;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andu Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 (edited) W większości działów nie mogę odpisywać w tematach. Nie ma opcji odpowiedz, nie widać też na dole, żeby temat był zamknięty. O co chodzi? Forum przeglądam na kompie w przeglądarkach FF i Opera tyle widzę co na zamieszczonym zrzucie ekranowym z przeglądarki. temat nie jest ani zamknięty ani nie jestem na innej stronie niż ostatnia. Edited November 13, 2015 by Andu edycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Dnia 2.11.2015, 21:02:13, skubi07 napisał: żeby przejśc do następnej strony w wątku musze kliknąć następna i odswierzyć strone bo po prostu sie nie wczytuje, U mnie to samo. Myślałem, że może jakieś wtyczki Firefoxa coś mieszają, ale na Internet Explorer również to występuje. Trochę to irytujące... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanek Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 może by ktoś zrobił opróżnianie kosza wiadomości, jednym kliknięciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Dwie sprawy, przyznam że dość irytujące: 1. Nie zawsze działa przesuwanie kursora strzałkami w prawo/lewo. Nie mogę skojarzyć od czego jest to uzależnione, ale tak się dzieje na kilku komputerach i na różnych przeglądarkach (chrome, Firefox). 2. Brakuje przycisku "Odpowiedz". "Cytuj" to nie to samo, poza tym cytowanie jak się odpowiada tuż pod postem z pytaniem nie ma raczej najmniejszego sensu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 1. Przesuwanie kursora strzałkami? 2. Gdzie dokładnie? Przycisk odpowiedz mamy na górze, cytujemy konkretnego posta, a na dole posta mamy pole "Odpowiedz", które rozwija edytor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 1) chyba chodzi o przewijanie strony dół/góra strzałkami xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Kolejne strony w tematach wczytują się przy pomocy jQuery/Ajax. Polecam wyłączyć tę funkcję. Może i ładnie wygląda, jednak serwer na tym traci i my wszyscy przy okazji. Nie wiem, czy teraz coś poprawiliście, ale także miałem problemy z tym wczytywaniem. Za każdym razem musiałem odświeżać stronę. Teraz jest ok. W nagłówku forum nie wyświetla się logo, co bardzo razi zaraz na wejściu. Wygląda to nieprofesjonalnie, podobnie jak komunikat o błędzie dotyczący szablonu. Poza tym to chyba wszystko gra. Szkoda, że katujecie płatnego IPB. Oficjalne forum miui stoi na darmowym Discuz! X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Tapatalk działa lepiej, ale wciąż są obecne znaczniki HTML... Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 @dave gdzie dokładnie nie wyświetla Ci się logo i o jakim błędzie mówimy? Screen byłby pomocny. Co do Tapatalk - tutaj niestety musimy czekać na poprawki od nich. Nie spieszą się z dopasowaniem do nowego rozwiązania w przechowywaniu contentu postów przez IPB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 @glaedrem teraz wszystko działa. Widocznie już zostało to poprawione. Przez kilka dni, do wczoraj nie miałem loga forum, no i witał mnie dziwny błąd w nagłówku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emsiti Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ktoś już o tym pisał, ale nie ma rozwiązania. Trochę przeszkadza mi, że w Tapatalk wszystkie działy są oznaczone jako przeczytane. Dopiero kiedy otworzę działy po kolei i dojdę do jakiegoś wątku pokazuje się ta niebieska kreska. Na innym forum działa to sprawniej, a tu jest trochę uciążliwe. Da się to zmienić? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edit: Chodzi mi o coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 10 godzin temu, emsiti napisał: Ktoś już o tym pisał, ale nie ma rozwiązania. Trochę przeszkadza mi, że w Tapatalk wszystkie działy są oznaczone jako przeczytane. Dopiero kiedy otworzę działy po kolei i dojdę do jakiegoś wątku pokazuje się ta niebieska kreska. Na innym forum działa to sprawniej, a tu jest trochę uciążliwe. Da się to zmienić? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Z tego co wiem, wina Taptalka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Niestety to kwestia Tapatalka. Swoją drogą działa już ponownie logowania / rejestracja przez FB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Czy to tylko u mnie, czy Forum i strona MIUI Polska zdychają? Wczoraj i dzisiaj to miazga jakaś. I w pracy i w domu wciąż "Serwer niedostępny"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Dzisiaj na Tapatalk kilka razy zdarzyło się, że forum albo niedostępne, albo bardzo długo ładowało tematy. MI4W+sMIUI5.11.5+MiBand+Tapatalk+SwiftKey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 U mnie to samo. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 U mnie również - bez zaskoczenia raczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Czy tylko u mnie większość tematów (np w dziale problemy techniczne RN2) ma 0 wyświetleń mimo np kilku(nastu) odpowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts