advcron Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Czy na nowym romie działa prawidłowo ubi-focus? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 1 minutę temu, advcron napisał: Czy na nowym romie działa prawidłowo ubi-focus? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszczu Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Czy na nowym romie działa prawidłowo ubi-focus? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Raczej nie, po użyciu aparat się wiesza chyba że to tylko mnie Wysłane z Mi4c Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Na 5.11.12 także nie działa. Coś tam mieli, nagrzeje się i .... nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xamil54 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 U mnie tez nie dziala Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 @Acid Wiesz czemu Ubi focus nie dziala ? Patrzylem na roznych forach i jakos specjalnie nie ma postow ze to nie dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ok sprawdziłem. Dodajemy sami ta funkcję. Spoko w następnej wersji usunę ubi focus i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 2 minuty temu, Acid napisał: A jest ubi focus na romie chińskim? Jeśli nie to my dodajemy tą funkcję. Jeśli nie działa to trudno. Widać tak musisz być. Wysłano z MI Note Nie wiem, nie mam chinskiego romu. A po kiego dodawac cos co nie dziala ? Ewentualnie masz jakies plany zeby to sprawdzic/zobaczyc/zfixowac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Tak. Wystarczy usunąć ten dodatek i tyle. Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 czy mi4c obsługuje DLNA ? (W N8 mam taka opcje ze włączam serwer DLNA i po wi-fi mogę oglądać filmy w TV bez kabli itp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Coś takiego? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 DLNA było w starszych telefonach teraz jest Miracast i owszem telefon to obsługuje Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Do AndropaX Jak to urchomołeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Normalnie Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 A coś więcej!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Jak z obsługą tego DLNA, obecnie w N8 wlączam odt. dlna i dziala czy w mi4c jest podobnie czy bardziej zakrecone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 2 minuty temu, grzegorz1982 napisał: Jak z obsługą tego DLNA, obecnie w N8 wlączam odt. dlna i dziala czy w mi4c jest podobnie czy bardziej zakrecone ? Masz TV i fona w jednej sieci wifi, wlaczasz w telefonie ta projekcje i automatycznie pojawia sie obraz na TV. Testowanie na TV samsunga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) 13 minut temu, Pawliko napisał: Masz TV i fona w jednej sieci wifi, wlaczasz w telefonie ta projekcje i automatycznie pojawia sie obraz na TV. Testowanie na TV samsunga. Też mam samsunga i ta projekcja mi nie działa. Kiedyś miałem Xperie i było ok. Może należy coś jeszcze ustawić? Edited December 7, 2015 by maciek04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poohacz79 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Co do Ubi Focus to u mnie działa bez problemu na 5.12.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 No to wyłączać to czy nie? Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 10 minut temu, Poohacz79 napisał: Co do Ubi Focus to u mnie działa bez problemu na 5.12.4 A to bardzo ciekawe. Nikomu tutaj jeszcze to nie dzialalo. 4 minuty temu, Acid napisał: No to wyłączać to czy nie? Wysłano z MI Note Mozesz naprawic a nie wylaczac xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawyskarland Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Do AndropaX Jak to urchomołeś? Kolego. Wchodzisz w ustawienia -> więcej -> ekran bezprzewodowy Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Czy da się tym sposobem przesłać obraz na pc? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xamil54 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Niestety nie Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 A szkoda dzięki Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 9 godzin temu, Poohacz79 napisał: Co do Ubi Focus to u mnie działa bez problemu na 5.12.4 Czy ktoś z tą wersją jest jeszcze wstanie potwierdzić słowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszczu Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 9 godzin temu, Poohacz79 napisał: Co do Ubi Focus to u mnie działa bez problemu na 5.12.4 Czy ktoś z tą wersją jest jeszcze wstanie potwierdzić słowa? Ja z wersją 5.12.3 mogę zaprzeczyć bo u mnie nie działa Wysłane z Mi4c Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 To jak nie działa to chyba najlepiej usunąć tę opcję, bo tylko zamęt sieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 No jak nie da się naprawić to do wywalenia. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Mam taki problem. Podłączoną do fona mam słuchawkę BT. Podczas wybierania numeru wszystko jest ok słyszę sygnał wołania ale gdy rozmówca odbierze to przełącza mi z automatu na wbudowany głośnik. Tak za każdym razem. Nie było tego dotychczas. Jeżdzę autem i jest to dla mnie kłopot bo za każdym razem muszę ręcznie przełączać na słuchawkę BT. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Dotyczy mi4c Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poohacz79 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ubi Focus jednak nie działa. Miałem tel świeżo po wipie i raz się uruchomił. Ponowna próba i klapa. Także może jednak to usunąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 2 minuty temu, Poohacz79 napisał: Ubi Focus jednak nie działa. Miałem tel świeżo po wipie i raz się uruchomił. Ponowna próba i klapa. Także może jednak to usunąć. Jak sie raz udalo to mzoe jest promyk nadziei ze da rade to zfixowac ? A jak nie to wp***u z tym @Acid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mn1s1ek Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Nie wiem czy znalazłem małego buga ale po odpaleniu kontaktów i próbie przeciągania palcem po tych małych literkach z prawej stronie mogę tylko "dociągnąć" do litery L, dalej nie idzie. Możecie sprawdzić czy też tak macie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 2 minuty temu, Mn1s1ek napisał: Nie wiem czy znalazłem małego buga ale po odpaleniu kontaktów i próbie przeciągania palcem po tych małych literkach z prawej stronie mogę tylko "dociągnąć" do litery L, dalej nie idzie. Możecie sprawdzić czy też tak macie ? U mnie dziala bez problemu. Napisz prosze jaka masz wersje miui. Na MIUI 5.12.4 Dziala Dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 33 minuty temu, Mn1s1ek napisał: Nie wiem czy znalazłem małego buga ale po odpaleniu kontaktów i próbie przeciągania palcem po tych małych literkach z prawej stronie mogę tylko "dociągnąć" do litery L, dalej nie idzie. Możecie sprawdzić czy też tak macie ? Potwierdzam mam tak samo 5.11.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts