zonix Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Witam, bardzo prosze o pomoc, zakupilem mi4c - MIUI 7 i chciałbym go zaktualizowac do polskiej wersji, czy jest gdzies dostępna? I druga sprawa, jak instalowac na tym telefonie polskie aplikacje z google play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Nie ma jeszcze MIUIPolska, ani Xiaomi.eu na ten telefon... Będzie, kiedy będzie, więc o języku polskim na tym telefonie na razie zapomnij . Co do instalacji GP i reszty apek google... cóż... Może na forach gdzieś będą tutki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urkeith Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Było juz mówione, ze Acid nie wie kiedy będzie MP na mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 (edited) Pobierz Mi4c global rom? IMHO powinno pomoc wg tego http://www.dobreprogramy.pl/Szuri21/Test-Xiaomi-Mi4c-tak-wiele-za-tak-niewiele,66968.html PS> Daj znac czy sie udalo Edited October 7, 2015 by wyzwolenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts