Silut Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Moja dziewczyna ma od 2 tygodni mi4i który się strasznie zwiesza,brak reakcji na klawisze po czasie wyskakuje komunikat że aplikacja nie odpowiada najczęściej ustawienia, oryginalnie są zainstalowane jakieś głupie aplikacje których nie da się usunąć ,na moim miesięcznym mi4 nie miało to miejsca . Nie zdążyłem jej jeszcze zainstalować miui poska , ale pierwsze chce zapytać czy taki problem u kogoś występuje a po instalacji polskiego odpowiednika problem ustał , wersja to 5.0.2LRX22G android a miui 66.55.66.00(LXIMICD)pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Wgraj MIUI POLSKA z full wipe. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silut Posted October 4, 2015 Author Share Posted October 4, 2015 Ok jutro to ogarne .Oby zrobiło robotę. Dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silut Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 Zwiesza się po włączeniu Flashify ... czarny ekran i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Zamknij flashify, wywal z pamięci i uruchom jeszcze raz. Apka się wiesza kiedy wyjdziesz dać prawa root i wrócisz. Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silut Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 Nic nie dało się zrobić robił się czarny ekran albo ekran zostawał w zacięciu i żadne klawisze nie działały .tylko volume i power. Udało się zainstalować . zobaczymy czy coś pomogło Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Zmieniłem tytuł tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silut Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 Nie zauważyłem . Przepraszam Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts