jasiuc56 Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Witam, mam pewne pytania dotyczące nakałdki Flyme, Czy jest ona regularnie aktualizowana , tak jak Miui? Czy wersja polska jest tylko w romie Internacional? zy ktoś uzywał jej dłuższy czas i jakie sa o niej opinie? Dziekuję za wszystkie informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Są regularne aczkolwiek nie tak często jak MIUI. Niestety z tego co wiem w ostatnich wersjach International usunęli wiele języków w tym Polski. Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Ma spore braki, obok MIUI to nawet nie stała ta nakładka, moim zdaniem szkoda zdrowia, spore braki w tłumaczeniu, nie mówiąc o funkcjonalności .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozek Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 A w euro RTV AGD to jekie to meizu sprzedają ,bez Polskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Kolego z forum już ogarnął tłumaczenie dla najnowszego flyme dla Meizu M2 Mini, jakby co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Witam, mam pewne pytania dotyczące nakałdki Flyme, Czy jest ona regularnie aktualizowana , tak jak Miui? Czy wersja polska jest tylko w romie Internacional? zy ktoś uzywał jej dłuższy czas i jakie sa o niej opinie? Dziekuję za wszystkie informacje Są regularne updaty wersji dev. Wersja A oraz U dostaje tygodniowe aktualizacje. Wersja A to ta, którą można zainstalować na wszystkie urządzenia, bez względu skąd pochodzące. Z niej własnie usunięto język PL. Natomiast wersja I - to międzynarodowa, sprzedawana przez oficjalny sklep meizumart. Ta posiada język polski. Co do tego co jest gdzie sprzedawane w jakiej wersji to nie powiem, bo nigdy nie kupowałem tych urządzeń w PL. Co do braków i tego co koło czego stało, polemizowałbym. Flyme jest dość dovbrą nakładką, ma oczywiście swoje braki, ale podobnie jak MIUI ma je również. Świetne są gesty na zablokowanym ekranie, na pewno wzbogacaja funkcjonalność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozek Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Kupował ktoś może w polskim sklepie.Ciekawie mnie sprawa oficjalnej dystrybucji no i brak pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiuc56 Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 I jeszcze jedno pytanie dotyczące sprzedaży w sklepie xiaomiforsale,czy można płacić przy odbiorze, czy tylko z konta? Chciałbym kupić telefon xiaomi mi note, dziękuję z góry za wszystkie informacje Czy telefony ze sklepu xiaomiforsale mają zainstalowany polski rom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Wycofali za pobraniem, bo długo potem czekali na hajs z poczty Tapnięte z Mi Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 http://en.miui.com/thread-105108-1-1.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts