Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Od jakiegoś czasu po zminimalizowaniu galerii nie widać zdjęcia- załącznik. Jak mogę to zmienić ? Gdy widziałam zdjęcie po minimalizacji było to ułatwienie np.przy wpisywaniu nr konta bankowego do przelewu. Z góry dziękuję za pomoc. 

Screenshot_2025-03-24-22-22-59-994_com.miui.home.jpg

Posted (edited)

no z jakiegoś powodu tak jest ... sprawdziłem u siebie i też mam tak samo - co ciekawe to tylko jest w galerii - w innych zakładkach tego nie ma ... chyba nie da się tego zmienić - tak na szybko przynajmniej jak przejrzałem po opcjach ... czy tak było na wcześniejszych romach prawdę mówiąc to nie pamiętam ... 🙃

update - apka bankowa też ukrywa podgląd ...

Edited by Master
Posted

Da się to zmienić.
Wejdź w Ustawienia/ Ekran Główny/ Rozmieść elementy w ostatnich zadaniach/ i na dole masz "Rozmaż podglądy aplikacji".
Tam sobie możesz suwakiem ustawić która aplikacja będzie zamazana, a która nie.Screenshot_2025-03-25-05-03-06-889_com_miui.securitycenter.thumb.jpg.9d2b3d32a0a89139c45b277c8efe8018.jpg

apka bankowa też ukrywa podgląd ...

To akurat jest coś innego. Wynika to ze względów bezpieczeństwa, tutaj masz białą kartę i tego nie zmienisz. Tak jak nie da rady nagrać ekranu i nie zrobisz zrzutu ekranu aplikacji bankowej.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Marrik napisał(a):

Da się to zmienić.
Wejdź w Ustawienia/ Ekran Główny/ Rozmieść elementy w ostatnich zadaniach/ i na dole masz "Rozmaż podglądy aplikacji".
Tam sobie możesz suwakiem ustawić która aplikacja będzie zamazana, a która nie.Screenshot_2025-03-25-05-03-06-889_com_miui.securitycenter.thumb.jpg.9d2b3d32a0a89139c45b277c8efe8018.jpg

To akurat jest coś innego. Wynika to ze względów bezpieczeństwa, tutaj masz białą kartę i tego nie zmienisz. Tak jak nie da rady nagrać ekranu i nie zrobisz zrzutu ekranu aplikacji bankowej.

Rewelacja ! Bardzo dziękuję za pomoc ! A co do aplikacji bankowej....wiedziałam,że zawsze będzie zamazana, a problem miałam tylko z galerią.