Kasia Kasia Posted March 24 Posted March 24 Witam. Od jakiegoś czasu po zminimalizowaniu galerii nie widać zdjęcia- załącznik. Jak mogę to zmienić ? Gdy widziałam zdjęcie po minimalizacji było to ułatwienie np.przy wpisywaniu nr konta bankowego do przelewu. Z góry dziękuję za pomoc.
Master Posted March 24 Posted March 24 (edited) no z jakiegoś powodu tak jest ... sprawdziłem u siebie i też mam tak samo - co ciekawe to tylko jest w galerii - w innych zakładkach tego nie ma ... chyba nie da się tego zmienić - tak na szybko przynajmniej jak przejrzałem po opcjach ... czy tak było na wcześniejszych romach prawdę mówiąc to nie pamiętam ... 🙃 update - apka bankowa też ukrywa podgląd ... Edited March 24 by Master
Marrik Posted March 25 Posted March 25 Da się to zmienić.Wejdź w Ustawienia/ Ekran Główny/ Rozmieść elementy w ostatnich zadaniach/ i na dole masz "Rozmaż podglądy aplikacji".Tam sobie możesz suwakiem ustawić która aplikacja będzie zamazana, a która nie. apka bankowa też ukrywa podgląd ...To akurat jest coś innego. Wynika to ze względów bezpieczeństwa, tutaj masz białą kartę i tego nie zmienisz. Tak jak nie da rady nagrać ekranu i nie zrobisz zrzutu ekranu aplikacji bankowej. 1
Kasia Kasia Posted March 25 Author Posted March 25 2 godziny temu, Marrik napisał(a): Da się to zmienić. Wejdź w Ustawienia/ Ekran Główny/ Rozmieść elementy w ostatnich zadaniach/ i na dole masz "Rozmaż podglądy aplikacji". Tam sobie możesz suwakiem ustawić która aplikacja będzie zamazana, a która nie. To akurat jest coś innego. Wynika to ze względów bezpieczeństwa, tutaj masz białą kartę i tego nie zmienisz. Tak jak nie da rady nagrać ekranu i nie zrobisz zrzutu ekranu aplikacji bankowej. Rewelacja ! Bardzo dziękuję za pomoc ! A co do aplikacji bankowej....wiedziałam,że zawsze będzie zamazana, a problem miałam tylko z galerią.
Recommended Posts