Jump to content
  • 0

Czy kupno Xiaomi to dobra inwestycja?

Sajwo

Question

Z niecierpliwością czekam na premierę nowego Mi5. Wcześniej nie miałem styczności z telefonami tej marki. Ale to, co mnie najbardziej ciekawi to to, czy taki telefon można potem bez problemu sprzedać? Jest to dosyć niszowa marka (przynajmniej w Polsce) i jak oglądałem tutaj oferty na forum i aukcje na allegro, to nie zauważyłem, żeby używane telefony były jakoś szczególnie chodliwe.

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Chociaż sam używam od bardzo dawna sMIUI, to nie jest to żaden cudownie uzdrowiony ROM. Jak są bugi od Xiaomi, to masz to przeniesione do sMIUI. Czasami sebsch1991 naprawi jakiś FC aplikacji i tyle. Ale używam, bo mam większe pole manewru co chcę w ROMie, a czego nie :-)

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Edited by kulig007

• 0

Nie lepiej zamówić w XFS, buriza(xon24), IBG? O język się nie martw bo masz przecież MIUIPolska...

Że się odważę przytoczyć bardzo mądre słowa:

Nie kombinuj. Kupujesz i tak telefon kilka stów tańszy, niż konkurencja (o podobnej specyfikacji), dlatego nie żałuj tych paru złotych na pewnego, sprawdzonego sprzedawcę. Ludzie chcą parę groszy jeszcze urwać, a później wychodzą różne kwiatki. Warto? Według mnie nie. Ja też rozumiem, że wydać ponad tysiąc złotych na sam telefon, na który nie jeden musi nieźle zapieprzać w pracy jest odczuwalne, no ale to po prostu odpowiedzmy sobie na pytanie, czy nas na to stać, czy nie i po prostu już nie kalkulujmy.

Kup u Xon/IBG i masz problem z "pewnością" z głowy ;-;

• 0

Chcę się tylko dowiedzieć czy to jest wersja europejska czy chińska. Akurat jeśli chodzi o tą aukcję to się opłaca bardzo, bo wysyłka jest z Unii Europejskiej. A gdyby coś nie grało to escalate dispute i Aliexpress zwraca pieniądze.

• 0

Chcę się tylko dowiedzieć czy to jest wersja europejska czy chińska. Akurat jeśli chodzi o tą aukcję to się opłaca bardzo, bo wysyłka jest z Unii Europejskiej. A gdyby coś nie grało to escalate dispute i Aliexpress zwraca pieniądze.

masz jak byk napisane "TDD", czyli wersja Chińska, ale poczytaj sobie w dziale Redmi Note 2 info od ludzi którzy tą wersję mają.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...