Tompson Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Witam, być może prosta sprawa jednakże nie mogę czegoś takiego ustawić. w LG G3 we właściwościach przeglądarki jest opcja "dodaj do ekranu głównego" i normalnie ustawia skrót na pulpicie do konkretnej strony . Natomiast w Mi Note nie widzę czegoś takiego. Rozwiązanie pewnie jest banalne, jednakże jestem świeżakiem z MIUI. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Mówisz o przeglądarce domyślnej? Chyba mało kto używa, a w Chrome masz te opcję. Ewentualnie zastosuj właśnie trick taki, ze dodaj skrót z Chrome a domyślna przeglądarka będzie to otwierać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompson Posted September 24, 2015 Author Share Posted September 24, 2015 Wiedziałem że to będzie banalne. Miałeś rację, na tej G3-ce właśnie opcja była przez chroma aktywna. Na MiNotku już chrome zainstalowane i manewr z powodzeniem się udał. Btw jakoś nauczony jestem używać stockowej przeglądarki, prawdopodobnie przez mój poprzedni telefon LG L9, niestety był na bakier z wydajnością i jechałem na stockowej bo od googla soft wybitnie mulił. Także obecnie również z przyzwyczajenia na stockowej. Mówisz że mało kto używa, więc pociągnę w tym temacie? Co polecacie z przeglądarek? Chroma, Firefoxa czy coś innego? Operę? Zależy mi przede wszystkim na ergonomii, nie chcę żadnych kompresji i podobnych "ulepszaczy". Szybkość i ergo. Raz jeszcze dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Ja osobiście z natywnych to jedynie safari uzywałem. Ogólnie polecę Chrome beta. Chrome używał z przyzwyczajenia już i z powodu synchronizacji z kontem oraz możliwości śledzenia historii na innych urządzeniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 No dyskusja o przeglądarkach to już na osobny wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts