Mymi Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Najpierw link od Reuters: http://www.reuters.com/article/2015/09/22/us-xiaomi-telecoms-idUSKCN0RM13620150922 Później strona Xiaomi: http://www.mi.com/mimobile/ Teraz przemyślenia: Cóż, to akurat niespecjalnie ludzi w Europie dotyczy . Dla tych co są w Chianch super, nareszczie jakieś rozsądne pakiety danych. Do tej pory płaciłem ok 50zł za 300mb a tutaj wygląda na to że będzie 3gb za ~30zł. Jak to wpłynie na ich sprzęt? Ciężko powiedzieć, może będą sloty sim w np. żarówkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Niespodziewany ruch z ich strony, to w koncu ich pierwsza usluga a nie produkt Sam jestem ciekaw jak im ten pomysł będzie się kręcił. A co do cen to wypowiadać sie nie ma sensu z perspektywy Polskich uzytkownikow. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zientas Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 usługa chyba nie pierwsza, jako firma zaczęli od usług, pisali alternatywny soft "miui" na telefony innych. Chyba dopiero po 2 latach wydali pierwszy telefon. zientas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 A czy to przypadkiem MIUI nie pisało tego softa a po tych 2 latach Xiaomi ich przejęło/zatrudniło itp? Na rynek operatorów wchodzi Xiaomi a nie MIUI także usługa chyba pierwsza zresztą... jaka to różnica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mymi Posted September 23, 2015 Author Share Posted September 23, 2015 Niespodziewany ruch z ich strony, to w koncu ich pierwsza usluga a nie produkt Sam jestem ciekaw jak im ten pomysł będzie się kręcił. A co do cen to wypowiadać sie nie ma sensu z perspektywy Polskich uzytkownikow. Co do cen: to zależy. Jeżeli subsydiują to znaczy że zabierają kasę z innych produktów. W sumie to tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Dla tych co są w Chianch super, nareszczie jakieś rozsądne pakiety danych. Do tej pory płaciłem ok 50zł za 300mb Takie ceny w Chinach to standard? Jeśli tak, to w sumie nawet niespecjalnie można się dziwić - ogromna ludność i dla operatorów to nie lada wyzwanie zagwarantować dobrą przepustowość dla wszystkich. Wysłano przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Wow. Niedługo zaczną otwierać warzywniaki. Niesamowita firma. Ale tak serio to oni niedługo będą rządzić chińskim rynkiem. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts