DjLeo Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Czy mógł by mi ktoś wyjaśnić co zawiera w sobie uzbepieczenie za które dopłaciłem 5$ przy zakupie na w/w sklepie. Próbuję znaleźć co mi daje to ubezpieczenie, ale nie mogę nigdzie znaleźć sensownej informacji. Interesuje mnie też czy Gearbest zwraca ewentualny naliczony podatek VAT. Ale to raczej wątpliwe w ubezpieczeniu za 5$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 We offer Shipping Insurance to protect your package against any lost or damaged shipments. Czyli jak się uszkodzi albo zgubi gdzieś telefon to zwracają hajsix. Jak pojawi się VAT to musisz go zapłacić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urkeith Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Takie cus to w cenie powinno być Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLeo Posted September 23, 2015 Author Share Posted September 23, 2015 Jak dla mnie to trochę wyciąganie kasy, bo prawdę mówiąc dlaczego mam ubezpieczać dodatkowo paczkę od tego czy do mnie dotrze. To jest po stronie sprzedającego aby mi ją dostarczyć. No ale ubezpieczyłem tak czy siak, wysyłam darmową przesyłką i jak telefon RN2 Prime ma iść 25 dni to wolę aby był ubezpieczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts