omen135 Posted August 8 Share Posted August 8 Odebrałem wczoraj telefon i od razu przystąpiłem do procedury odblokowania bootloadera i po pierwszej próbie dostałem komunikat, że mam poczekać do dnia następnego. Dzisiaj równo o 18 spróbowałem ponownie i otrzymałem taką informację jak na zdjęciu. Ktoś miał ten sam problem? Ile można tak czekać, bo jeśli mam za każdym razem dostawać tylko coraz dłuższe czasy oczekiwania to zwracam telefon i zostaję przy 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted August 8 Share Posted August 8 napisz do @kris68 to Ci podpowie ... tu ostatnio były już o tym tematy ... można poszukać w wyszukiwarce ... fajnie że w ogóle masz taką możliwość 🙃 ja w ogóle nie miałem ... a ja osobiście mam nadzieję że Xiaomi skończy przy tym majdrowac ... i rzucać kłody pod nogi ... wiem że stoją za tym różne za i przeciw i ich interes finansowy no ale bez przesady 🙃 a takie przeciąganie czasowe jest w ogóle bez sensu ... jak ktoś bierze się za unlocka to znaczy że wie co robi i zna ryzyka z tym związane - czyli jest świadomym użytkownikiem a nie bawi się opcjami bo nie ma co robić 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts