p0 nc Posted July 30 Share Posted July 30 Cześć, przeskoczyłem ostatnio na 13c wersja 5G i mam "stary" wygląd Centrum Kontroli (na poprzednim xiaomi miałem już to nowe). Przyzwyczaiłem się do tego nowszego wyglądu ale w 13c 5G nie mam opcji wybrania nowszej wersji wyglądu, ktoś wie o co chodzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 30 Share Posted July 30 Zapewne Xiaomi zablokowało tę opcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted July 30 Share Posted July 30 Ostatnio był tu ktoś z POCO X6, kto miał nowe centrum kontroli i nie mógł przejść na stare, Ty masz stare i nie możesz zmienić na nowe. To jest jakaś masakra, aż strach aktualizować telefon jak Xiaomi tak odwala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0 nc Posted July 31 Author Share Posted July 31 Powiem tak, próbowałem aktualizować system plug in z apk mirror i dalej nic, nawet jakby się nie aktualizowało.. na starym telefonie wszystko było ok.. aż się odechciewa trochę pozostawania przy tel. xiaomi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 1 Share Posted August 1 13C to rasowy budżetowiec na mało wydajnych podzespołach i zapewne przez to Xiaomi nie udostępniło tego "fiuczera" żeby nie zarzynać zasobów. aż się odechciewa trochę pozostawania przy tel. xiaomi..Można się przesiąść np na Samsunga z linii S...Nie tylko Xiaomi robi cięcia na budżetowych liniach.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts