zielonyBB Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Witajcie, Testował ktoś może Mi Cloud Photo Manager ? Wie ktoś jak sprawić aby apka była w języku angielskim ? Mnie się jak na razie średnio udało, pobrałem wersję 1.0.29 (chyba nie ma innej). Przy instalacji wybrałem język angielski ale po opaleniu cała apka jest po chińsku co znakomicie utrudnia dalszy research
zielonyBB Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Dobra, gdyby komuś jednak się przydało to znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Nie ma czegoś takiego jak angielska apka, jest ta jedna jedyna dostępna na chińskim forum. Po uruchomieniu apki ( po chińsku ) należy udać się do windowsowego paska narzędzi (tam gdzie zegar i inne), prawym guzikiem myszy na ikonce MI Photo Managera > Settings (drugie od dołu) > Languages (pierwsze od góry) > English. Zatwierdzamy wybór naciskając chińskie OK (po lewej) i cieszymy się angielską wersją apki która BTW rozczarowała mnie w zakresie opcji dostępnych w Download - nie da się wybrać zdjęć, da się jedynie pociągnąć cały album / albumy 3
hhunter22 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Dnia 17.09.2015 o 16:45, zielonyBB napisał: Dobra, gdyby komuś jednak się przydało to znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Nie ma czegoś takiego jak angielska apka, jest ta jedna jedyna dostępna na chińskim forum. Po uruchomieniu apki ( po chińsku ) należy udać się do windowsowego paska narzędzi (tam gdzie zegar i inne), prawym guzikiem myszy na ikonce MI Photo Managera > Settings (drugie od dołu) > Languages (pierwsze od góry) > English. Zatwierdzamy wybór naciskając chińskie OK (po lewej) i cieszymy się angielską wersją apki która BTW rozczarowała mnie w zakresie opcji dostępnych w Download - nie da się wybrać zdjęć, da się jedynie pociągnąć cały album / albumy pojedyncze zdjęcia można sobie z mi clouda pobrać. dla mnie lipą jest prędkość pobierania albumu... jak zpłacimy bedzie szybko... jak nie to LIPA, max widziałem 390kb/s
Recommended Posts