Snuffer Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) Witam, po skończeniu oglądania filmów, które nagrałem wyświetlają się proponowane filmy "dla ciebie" z internetu. W opcjach aplikacji odznaczyłem wszystko co się dało. Czy da się to wyłączyć? Jeżeli nie to jaka jest alternatywna aplikacja, która będzie odtwarzać nagrane filmy w galerii zdjęć? Telefon Poco X6 pro 5g. Edited July 12 by Snuffer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted July 12 Share Posted July 12 wywal w ogóle te apki mi - przez debloat - ja to zawsze robię od razu po instalacji systemu ... zainstaluj np VLC i daj go jako domyślny odtwarzacz i problem z głowy 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 13 Share Posted July 13 Wygląda na to, że nie da się tego skutecznie wyłączyć (chyba że będziesz odtwarzać filmy wprost z Galerii, bo u mnie ten ekran pojawia się tylko wtedy, gdy uruchamiam filmy za pomocą Mi Wideo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snuffer Posted July 17 Author Share Posted July 17 Jednak problemem nie jest Mi Video tylko aplikacja Galeria. Po zakończeniu odtwarzania filmików proponuje filmy "dla ciebie" i nigdzie w opcjach tego nie da się wyłączyć. Jaką aplikację do zdjęć zainstalować z sklepu Google Play zamiast fabrycznej? Fabryczna ogólnie poza tym mi się podoba bo działa szybko, ma edycję zdjęć i wygodne porządkowanie folderów. Przykładowo galeria od Googla długo ładuje zdjęcia, nie ma możliwości zmiany kolejności folderów i edycja zdjęć jest mocno ograniczona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 17 Share Posted July 17 4 godziny temu, Snuffer napisał(a): Jednak problemem nie jest Mi Video tylko aplikacja Galeria. Niekoniecznie. Gdy odtwarzasz filmy z Galerii, to one są odtwarzane właśnie w Mi Wideo - po prostu tego nie widać na pierwszy rzut oka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 19 Share Posted July 19 A odwołanie autoryzacji by coś pomogło?Można spróbować zainstalować odtwarzacz VLC i przez niego puszczać filmyWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted July 19 Share Posted July 19 no też to sugerowałem ... najlepsza opcja ... pozbyć się tego mi video w ogóle a VLC dać jako domyślny - zawsze tak robię i jest git 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snuffer Posted July 19 Author Share Posted July 19 Dziękuję za pomoc. Odwołanie autoryzacji i usunięcie Mi Video pomogło. Teraz filmy odtwarzają się w domyślnej aplikacji Galeria i nie ma na końcu proponowanych filmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts