ZduneX25 Posted July 12 Share Posted July 12 Znamy wygląd Xiaomi Band 9Czytaj dalej > Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted July 12 Share Posted July 12 Ale wyświetlacz niestety do d....y, znowu zrobili kiszkę, nieprawda, że wytrzyma tyle dni miałem chyba wszystkie modele i zawsze tak pisało, a góra tydzień wytrzymywał. Ja tam nie żałuję kupionego na Ali Xiaomi Band Pro 8, wersja co prawda CN, ale można zainstalować polską za 5 euro. Albo kupić global, ale jest chyba droższy. W czasie gdy ludzie się rzucali na nowość, jaką była 8 Pro, na Alledrogo wołali nawet 560 zł i trzeba było czekać 15-17 dni, a ja trafiłem w tym samym czasie promocję i kupiłem za 212 zł, a za tydzień zapukał listonosz z paczuszką. Oszczędziłem prawie 200%. Owszem kupować drogie telefony to ryzyko chodzi mi o Xiaomi zbliżające się 15, bo cały czas robią zamieszanie z odblokowaniem bootloadera, a w każdej plotce jest odrobina prawdy jednak. Będzie kosztował koło 4000 zł i o ile w ogóle się da, to pewnie ci, którzy mają dostęp, będą żądali z 500 zł, o czym najlepiej wie MASTER. Przepraszam za ten mały offtop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted July 12 Share Posted July 12 3 godziny temu, kris68 napisał(a): Ale wyświetlacz niestety do d....y, znowu zrobili kiszkę, nieprawda, że wytrzyma tyle dni miałem chyba wszystkie modele i zawsze tak pisało, a góra tydzień wytrzymywał. Ja tam nie żałuję kupionego na Ali Xiaomi Band Pro 8, wersja co prawda CN, ale można zainstalować polską za 5 euro. Albo kupić global, ale jest chyba droższy. W czasie gdy ludzie się rzucali na nowość, jaką była 8 Pro, na Alledrogo wołali nawet 560 zł i trzeba było czekać 15-17 dni, a ja trafiłem w tym samym czasie promocję i kupiłem za 212 zł, a za tydzień zapukał listonosz z paczuszką. Oszczędziłem prawie 200%. Owszem kupować drogie telefony to ryzyko chodzi mi o Xiaomi zbliżające się 15, bo cały czas robią zamieszanie z odblokowaniem bootloadera, a w każdej plotce jest odrobina prawdy jednak. Będzie kosztował koło 4000 zł i o ile w ogóle się da, to pewnie ci, którzy mają dostęp, będą żądali z 500 zł, o czym najlepiej wie MASTER. Przepraszam za ten mały offtop. Ty szykuj się lepiej na moją 14tke - chce żeby w dobre ręce trafiła ... a Ty docenisz ten sprzęt ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted July 13 Share Posted July 13 A ja 14 podejrzewam, z ochotą wezmę, bo lubię zadbane telefony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vers0n Posted August 17 Share Posted August 17 ktoś wie jak synchronizować wydarzenia mi band 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts