MiuiXiaomi Posted February 22 Share Posted February 22 Witam serdecznie jakiś czas temu kupiłam telefon używany z drugiej ręki Xiaomi redmi 9. Po zrobieniu hard reset telefon się zablokował i prosi o podanie kodu który się wyświetla w dolnej części ekranu. Niestety ten kod nie działa. Szukając informacji o odblokowaniu konta mi do którego jest przypisany natknęłam się na filmik instruktażowy na YT z prośbą o wysłanie wniosku do Xiaomi z prośbą o odblokowaniu konta. Konto założyłam i tutaj moje pytanie brzmi jak zdobyć na koncie mi 100 punktów bezpieczeństwa żeby móc wysłać taki wniosek. Odczekalam te 72h lecz nic się nie zmieniło. Niestety żaden taki formularz mi się nie wyświetla. Proszę o poradę i pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted February 23 Share Posted February 23 Porozmawiaj z ACID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiuiXiaomi Posted February 23 Author Share Posted February 23 A kto to acid Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted February 23 Share Posted February 23 @Acid to człowiek, który może Ci pomoc. Szukaj go tu na forum.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted February 24 Share Posted February 24 MiuiXiaomi https://miuipolska.pl/forum/profile/1160-acid/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiuiXiaomi Posted March 22 Author Share Posted March 22 No niestety admin nie pomógł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 22 Share Posted March 22 12 minut temu, MiuiXiaomi napisał(a): No niestety admin nie pomógł no to może pan Kacper pomoże ... @Kacper Skrzypek albo @Netoper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 22 Share Posted March 22 Punkty można zdobyć logując się kontem Xiaomi w apce - Xiaomi community (do pobrania w sklepie Google) Tam w opcjach masz -zadania.Za zrobienie zadań dostaje się punkty.(Chyba o to chodzi z tymi punktami, bo swego czasu żeby odblokować BL też właśnie trzeba było punkty zebrać Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiuiXiaomi Posted March 23 Author Share Posted March 23 Ok dzięki za pomoc punkty mam ale teraz jak mam napisać do xi ao mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts