Grzegorz Pałka Posted February 9 Posted February 9 Jak sprawdzić zużycie danych komórkowych na Xiaomi Redmi Note 13 Pro? Wiem, że da się to zrobić poprzez wysłanie SMS-a do operatora sieci komórkowej lub przez aplikację operatora, ale czy istnieje szybszy sposób? Przykładowo na Samsungu Galaxy J6 dało się wejść w ustawienia danych komórkowych poprzez przytrzymanie ikony danych komórkowych na pasku i wyświetlał się tam licznik zużycia GB danych.
grzegorz.lki Posted February 10 Posted February 10 Masz kilka możliwości 1. Ustawienia -> Więcej ustawień sieci -> Użycie danych 2. Panel Sterowania -> Użycie danych A jak w tej opcji wejdziesz w ustawienia i zaznaczysz To będziesz to widział na pasku
Grzegorz Pałka Posted February 10 Author Posted February 10 U mnie wygląda to inaczej. 1. Nie mogłem znaleźć "więcej ustawień sieci". 2. Po wejściu w "panel sterowania" i rozwinięcie "użycie danych" nie mam możliwości włączenia pokazywania danych na pasku.
grzegorz.lki Posted February 10 Posted February 10 A jaki masz ROM? Global? Nie wiem jak na nim to dokładnie wygląda. Ja od zawsze przechodzę na Xiaomi.eu. Spróbuj przejść tak Ustawienia -> Aplikacje -> Systemowe -> Panel sterowania -> Monitor danych i tu powinieneś zobaczyć ten przełącznik Tylko wcześniej przełącz wyświetlanie paska powiadomień w Powiadomienia i pasek statusu -> Styl centrum funkcji na poniższy układ 1
Grzegorz Pałka Posted February 10 Author Posted February 10 No i wszytko jasne! Na starym stylu centrum funkcji licznik pokazuje się od razu. Korzystałem z nowej wersji bo osobiście mi odpowiada i tam takiej opcji nie ma. Dziękuję za pomoc.
Netoper Posted September 22 Posted September 22 A to masz aktywne i dobrze ustawione ?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
ratek0 Posted September 23 Posted September 23 (edited) 6 godzin temu, Netoper napisał(a): A to masz aktywne i dobrze ustawione ? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Oczywiście, że tak. Grzebałem wiele razy i ni huhu nie resetuje cyklu w ustawionym dniu. Edited September 23 by ratek0
Seboo Posted November 6 Posted November 6 Hej. Nie zauważyłem jeszcze, żebyj ten licznik resetował się w ustawionym dniu. U mnie od zawsze resetuje się 1ego. Różne wersje, różne telefony od mi9 przez mi11 po aktualne 13 pro. Wysłane z mojego 2210132G przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts