taki_jeden 26 Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Zobacz posty #30 - #31 w tym temacie. Link to post Share on other sites
carolef 22 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 (edited) A widzisz, nie miałem tych opcji. Zaraz po uruchomieniu aplikacji miałem tylko wybór lokalne albo online. Wszedłem w ustawienia aplikacji, wyczysiłem pamięć wymusiłem zamknięcie i opcja własne się pojawiła. Ale na dosłownie 2 sekundy, wiec trzeba było szybko tam kliknąć. A zaraz po uruchomieniu motywy mam tak: Wysłane z xiaomi redmi 2. Edited September 15, 2015 by carolef Link to post Share on other sites
Nezumi 2,096 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Dnia 15.09.2015 o 06:17, carolef napisał: A widzisz, nie miałem tych opcji. Zaraz po uruchomieniu aplikacji miałem tylko wybór lokalne albo online. Wszedłem w ustawienia aplikacji, wyczysiłem pamięć wymusiłem zamknięcie i opcja własne się pojawiła. Ale na dosłownie 2 sekundy, wiec trzeba było szybko tam kliknąć. Wyczyść dane apki motywy, potem wejdź do apki i szybko tapnij własne. Link to post Share on other sites
carolef 22 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 No to samo napisałem. Wysłane z xiaomi redmi 2. Link to post Share on other sites
kulig007 512 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Może ktoś poleci jakiś zegarek 4x2 z motywów. Ale bez funkcji pokazywania pogody. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to post Share on other sites
taki_jeden 26 Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Dosyć ciekawy motyw znalazłem na http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=161106&extra=page%3D1&mobile=no Nazywa się Bunder Kluwer Link to post Share on other sites
energyypl 14 Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 szukam motywu pogody tak jak na zdjęciu nowej aktualizacji albo coś podobnego do ios fantasy, ale na fantasy dużo krzaczków chińskich Link to post Share on other sites
RMP2 0 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Dnia 8.09.2015 o 19:51, kulig007 napisał: Ja mam zastosowany jeden z domyślnych z v7 - Ocean Breeze , ale za to baaardzo spodobały mi się ikony Eureka Remi-X, połączone z taką tapetą... Plus dla zachowania porządku na pulpicie, na lewej stronie ekranu SideCuts(na wysokości ikony galerii, idealnie zgrał się z tapetą ) . Ją też tylko że ją mam tylko ikony z eureka remi-X Link to post Share on other sites
rekot 1 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Pytania mam , ja w wyborze w własnych motywów mam tylko opcje takie : zmiane launchera, dialera , paska powiadomień , ikon , tapety , a u was widziałem , zmiane czcionki ekranu blokady itp , i drugie pytanie, jak zainstalować w Miui v8 pliki mtz ? Dzięki z góry ! Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
cincin27 274 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Pliki .mtz ładujesz z aplikacji Motywy (lokalnie/offline->wczytaj motyw). Jak Ci wyskakuje błąd to musisz założyć konto na designer.xiaomi.com Na globalu mogę zmienić: ekran blokady, pasek statusu, ikony, sms, dialer, launcher, bootanimacja, dźwięk startowy. Czcionkę po zainstalowaniu motywu Nova i utworzeniu skrótu do zmiany czcionki (inaczej mi nie idzie). Link to post Share on other sites
rekot 1 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 A jak zrobić inne, znaczy opcje np, bootanimacja , i ten skrót do czcionki ? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Błąd wyskakuje taki że nie można instalować nieautoryzowanych motywów :/ Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
cincin27 274 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 5 minut temu, rekot napisał: Błąd wyskakuje taki że nie można instalować nieautoryzowanych motywów :/ 8 minut temu, cincin27 napisał: Jak Ci wyskakuje błąd to musisz założyć konto na designer.xiaomi.com Motywy->Ludzik w lewym górnym rogu->Własne Link to post Share on other sites
rekot 1 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Takie coś mam tylko Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
jestemsuper 3 Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Polecacie jakiś motyw, którego ekran blokady współgra z wyświetlaniem na nim powiadomień (na razie nie znalazłem ani jednego takiego)? Link to post Share on other sites
tekk1992 3 Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Mi Note 2 i Roger Rabbit bardzo dobre motywy, ktore moge szczerze polecic. Sam obecnie uzywam tego drugiego. Link to post Share on other sites
Marcin9709 1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Szukam motywu podobnego do Modern II. Nie chcę się bawić w odblokowanie możliwości korzystania z pobranych z internetu motywów. Link to post Share on other sites
90tomash 4 Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Jaki jest fajny i klasyczny czarny jakiś motyw???? Link to post Share on other sites
saataniel 16 Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 czarny RELOADEDv9 Link to post Share on other sites
mgcompany 187 Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 (edited) Dla mnie Reloaded ma brzydki dialer i przełączniki, choć reszta ok, można ustawić inne. Z czarnych to jeszcze Simple Black i port z Mi Note 2. O lepsze ciężko, bo dużo ma w nazwie "black", a w środku jest jasne... Jeszcze bliskie czarnemu, chociaż bardziej szare są DFM-Light, Dark Legacy Pro i Geometry Black (od Xiaomi). Reszta to jakieś mixy z różnych innych motywów, a ciężko teraz o naprawdę ładne, bo mnóstwo hindusów i innych takich robi masowo najprostsze motywy, klepią byle więcej. Kiedyś za czasów MIUI v5/6 były lepsze. A jeszcze spojrzałem do telefonu na swoje pobrane motywy, to z ciekawych są Eureka 8 Pro X, Blackberry i Dark Classic [DD]. Edited December 9, 2017 by mgcompany 1 Link to post Share on other sites
angry 12 Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Dnia 9.12.2017 o 22:42, mgcompany napisał: Dla mnie Reloaded ma brzydki dialer i przełączniki, choć reszta ok, można ustawić inne. Z czarnych to jeszcze Simple Black i port z Mi Note 2. O lepsze ciężko, bo dużo ma w nazwie "black", a w środku jest jasne... Jeszcze bliskie czarnemu, chociaż bardziej szare są DFM-Light, Dark Legacy Pro i Geometry Black (od Xiaomi). Reszta to jakieś mixy z różnych innych motywów, a ciężko teraz o naprawdę ładne, bo mnóstwo hindusów i innych takich robi masowo najprostsze motywy, klepią byle więcej. Kiedyś za czasów MIUI v5/6 były lepsze. A jeszcze spojrzałem do telefonu na swoje pobrane motywy, to z ciekawych są Eureka 8 Pro X, Blackberry i Dark Classic [DD]. Black Zone jest czarny, ale też niedpracowany. Brakuje ikonek np. Link to post Share on other sites
mgcompany 187 Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Gdyby ktoś chciał mieć naprawdę czarno-biały motyw wszędzie, to polecam wejść w Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Symuluj przestrzeń kolorów -> i tu sobie ustawić monochromatyzm. Link to post Share on other sites
rradek 20 Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Witam, szukam normalnego w pełni czarnego motywu bez bugów. Motyw w stylu Mi Note 2 Black. Aż tak trudno zrobić normalny czarny motyw bez bugów na MIUI??? Link to post Share on other sites
don_kamillo 205 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Chyba jednak jest z tym problem, bo jeszcze takiego nie znalazłem, każdy ma jakiś defekt (chociażby w postaci czcionki przy szybkich odpowiedziach). Jeśli nie musi być stricte czarny, to ciemny jest Dark Legacy (o czym pisał mgcompany) i jest całkiem niezły (tylko ikony kijowe). Niestety, mgcompany ma rację, kiedyś były bardziej dopracowane motywy. Chyba lepiej nauczyć się robić samemu. Link to post Share on other sites
pawel188 11 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 (edited) mozecie sobie sami skompletowac motyw z jednego zabrac ikonki z drugiego cos innego itd ja polecam ikonki z "moon on grassland" dla mnie sa swietne Edited January 31, 2018 by pawel188 obrazek Link to post Share on other sites
FromWP 1,505 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Xiaomi 5c jest ciemny i praktycznie pozbawiony bugów. Tylko tapety ma szare i animowane, trzeba zmienić. Ja zmieniłem jeszcze ekran blokady z domyślnego i ikony. Link to post Share on other sites
rradek 20 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Jak masz ten motyw z MI 5c to wrzuć go gdzieś to przetestuje. Link to post Share on other sites
FromWP 1,505 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 @rradek Motyw nazywa się "Xiaomi 5c" i jest normalnie do pobrania przez motywy, chyba nawet jako oficjalny Xiaomi. Mylące są tylko tła, szare animowane kule. Reszta jest ciemna. Link to post Share on other sites
rradek 20 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 u mnie nie znajduje takiego motywu Link to post Share on other sites
FromWP 1,505 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 https://drive.google.com/file/d/1FdYZt282j3mjjCvhoS0-EuKnmLPEpxjZ/view?usp=drivesdk @rradek może zadziała. Link to post Share on other sites
rradek 20 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 ok mam i działa lecz ten motyw jest tak samo zbugowany jak MI NOTE 2 Link to post Share on other sites
Miui2017 2 Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Odświeze temat, może coś doszło ciekawego. Jak wyżej szukam tematu na którym wyświetlane są powiadomienia na ekranie blokady miui9 , Messenger i inne macie może coś sprawdzonego. Link to post Share on other sites
zbyszko60 0 Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 Może ktoś wie gdzie można znaleźć motywy do miui 10. Link to post Share on other sites
redone 1 Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 4 godziny temu, zbyszko60 napisał: Może ktoś wie gdzie można znaleźć motywy do miui 10. na forum http://en.miui.com/type-7-1659.html znajdziesz tematy v10. Link to post Share on other sites
zbyszko60 0 Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 Gdzie tego szukać? Jak wpisuje ten link to otwiera http://en.miui.com Link to post Share on other sites
Recommended Posts