Kacper Skrzypek Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Aktualizacja do HyperOS i Androida 14 dla Xiaomi 12T Pro i POCO F4 GT Poprawki błędów Dla Xiaomi 14 i 14 Pro wydanie nosi numer OS1.0.23.12.13.DEV W razie ewentualnych problemów z Portfelem Google i Play Integrity należy wgrać plik APK według tego artykułu Pełna lista zmian: polska, angielska Informacja dot. aplikacji Jeśli po aktualizacji ROM-u aplikacje przestają działać, należy włączyć opcje programisty w Ustawieniach (poprzez dotknięcie kilka razy informacji o wersji HyperOS), tam debugowanie USB, a następnie podłączyć telefon do komputera i wydać w ADB polecenia: 1 2 adb shell pm compile -a -f -r cmdline (zatwierdź prośbę, która pojawi się na telefonie) adb shell pm compile -a -f -r cmdline --secondary-dex Po wykonaniu tych poleceń aplikacje powinny zacząć działać tak jak wcześniej. Jeśli po wykonaniu komend w większości przypadków otrzymujesz komunikat Failure, należy ponowić próbę do skutku (za którymś razem zadziała). Informacja – POCO F5 Pro W nowych ROM-ach opartych na Androidzie 14 nie ma potrzeby instalowania modemu z ROM-u Global. Chiński modem działa normalnie. Wspierane urządzenia w wersji rozwojowej Poza urządzeniami wymienionymi powyżej udostępniamy również aktualizacje wersji beta dla niektórych telefonów z procesorami MediaTeka: Xiaomi 12 Pro Dimensity [daumier] (Dimensity 9000+) Redmi K50 Pro [matisse] (Dimensity 9000) Redmi K50 [rubens] (Dimensity 8100) Są one dostępne dla osób, ktore wspierają projekt Xiaomi.eu w serwisie Patreon na poziomie Contributor lub wyższym. W ramach Patreona są również dostępne wersje stabilne Xiaomi.eu dla modeli z procesorami MediaTeka: Redmi Note 13 Pro+ (Dimensity 7200 Ultra), Xiaomi 13T Pro (Dimensity 9200+), Redmi K60 Ultra (Dimensity 9200+), Xiaomi 13T (Dimensity 8200 Ultra), Xiaomi Civi 3 (Dimensity 8200), Redmi K60E (Dimensity 8200), Xiaomi 12 Pro Dimensity (Dimensity 9000+), Xiaomi 12T (Dimensity 8100 Ultra), Redmi K50 Pro (Dimensity 9000), Redmi K50 (Dimensity 8100), Redmi Note 12 Pro/+ 5G (Dimensity 1080), Redmi Note 11T Pro/+/POCO X4 GT (Dimensity 8100), Redmi Note 11 Pro/+ 5G (Dimensity 920), Xiaomi 11T (Dimensity 1200 Ultra). Jak zainstalować MIUIPolska/xiaomi.eu po raz pierwszy? Pełna instrukcja znajduje się na naszym forum lub w naszych poradnikach. Sprawdź też dostępne poradniki instalacji: Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 13T Pro i Redmi K60 Ultra? Masz jeszcze Redmi Note 8T? Zainstaluj Androida 13 Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 13 Ultra? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 13 i 13 Pro? Jak zgłosić błąd systemu? Prosimy o zgłaszanie błędów systemowych w oprogramowaniu xiaomi.eu/miuipolska według tego poradnika. Jednocześnie informujemy, że jesteśmy małą, kilkuosobową grupą, która tworzy tę modyfikację MIUI jako hobby, w wolnym czasie. Nie mamy żadnego powiązania z pracownikami Xiaomi, zatem nie jesteśmy w stanie w żaden sposób wpłynąć na pracę oprogramowania MIUI Global i na poprawę problemów w tymże oprogramowaniu występujących. W związku z tym prosimy o niezgłaszanie nam bugów związanych z Globalem, gdyż w 90% przypadków nie będziemy w stanie Wam pomóc. CHCESZ NAM POMÓC W ROZWOJU OPROGRAMOWANIA? Możesz wesprzeć nas dowolną kwotą dotacji, którą przeznaczymy na utrzymanie serwera i kawę, pozwalającą lepiej skupiać się przy pracy nad rozwojem softu. WESPRZYJ NAS! Motyw: tutaj. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) wrzucone - na razie wszystko ok - płatności GP ok - sprawdzamy dalej ... poprawki bezpieczeństwa nadal listopadowe ... w teście bezpieczeństwa nadal jest jedno ostrzeżenie - prawdopodobnie związane z monitem o aktualizacji systemu - zalacznik Edited December 16, 2023 by Master 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Od pierwszego rom HOS na cupid, (10 grudnia) łocap nie tworzy kopii zapasowej i nie przesyła na Dysk. Edited December 16, 2023 by acocieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
stacez Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Od poprzedniej wersji HyperOS występuje u mnie błąd przy oglądaniu filmów na pełnym ekranie - lewa część ekranu jest zacieniowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 Godzinę temu, acocieto napisał(a): Od pierwszego rom HOS na cupid, (10 grudnia) łocap nie tworzy kopii zapasowej i nie przesyła na Dysk. Nie mam już jak sprawdzić na Xiaomi 12, ale na 14-stce idzie... 2 minuty temu, stacez napisał(a): Od poprzedniej wersji HyperOS występuje u mnie błąd przy oglądaniu filmów na pełnym ekranie - lewa część ekranu jest zacieniowana. Wyłącz opcję Automatycznie dostosuj tekst i tło w ustawieniach Ciemnego motywu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofix Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Xiaomi 12T pro. GP działa, aplikacje działają. Ogólnie mam wrażenie że urządzenie dostało niesamowitego kopa i działa jak na sterydach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stacez Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Kolejna kwestia to błąd skanowania antywirusowego - moduł zatrzymuje się na 3% z komunikatem jak na zrzucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 4 minuty temu, stacez napisał(a): Kolejna kwestia to błąd skanowania antywirusowego - moduł zatrzymuje się na 3% z komunikatem jak na zrzucie. wyczyść dane apki ... powinno pójść ... u mnie jest ok na tej wersji ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Pytanie też w sumie w temacie. Czy do sms i mms dalej tylko apka systemowa, czy wreszcie coś innego działa ?? I czy kiedykolwiek będzie działać? Bo nie chcę się już wkurzać, instalować...... Dlaczego inne aplikacje nie działają? Systemowa jest tak biedna, że tylko płakać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 8 minut temu, kris68 napisał(a): Pytanie też w sumie w temacie. Czy do sms i mms dalej tylko apka systemowa, czy wreszcie coś innego działa ?? I czy kiedykolwiek będzie działać? Bo nie chcę się już wkurzać, instalować...... Dlaczego inne aplikacje nie działają? Systemowa jest tak biedna, że tylko płakać. Krzysiek - wrzuć ta nową wersję jako update i potestujesz ... może jak raz coś zaskoczy 🙃 czy będzie to trzeba by napisać o tym na forum Xiaomi eu - może tam fachowcy coś powiedzą w temacie - ewentualnie poprosić pana Kacpra żeby zgłosił tam przy okazji innych uwag taka kwestie i podpytać ... dla mnie tyle co używam systemowa w zupełności się sprawdza ... a tych co piszesz to nie mam ... 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofix Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) W sumie po aktualizacji jest problem z udostępnianiem lokalizacji (zauważone w Whatsapp). Cały czas pokazuje 2000m. X 12t pro Edited December 16, 2023 by lofix Model Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Master wrzuciłem zaraz rano, ale z moimi 2 aplikacjami jest tak ( Textra SMS Pro i Chomp SMS Pro) - tu już po prostu nie chcę się wkurzać, daję aplikacjom wszystkie uprawnienia - 1,2 razy pójdzie MMS czy SMS dosłownie idzie - a następny już trzy kropki przez 2 godziny i w końcu czerwony wykrzyknik. To jest dla mnie niezrozumiałe. Co do Kacpra-powiedzial, że nie używa MMS nigdy i w ogóle, tylko Messengera czy WhatsApp. Zgoda, ale to nie odpowiedź - ja też. Ale nie mam 25 lat tylko ponad 2x więcej więc siłą rzeczy piszę nie tylko z małolatkami , ale tez z osobami w moim wieku-weż wytłumacz wujkowi 75 lat, żeby założył sobie konto na FB, żeby zobaczyć nieraz ważne zdjęcia, takie sytuacje można mnożyć. Ale poza Tobą najwyraźniej nikogo to nie rusza.... a szkoda. Podstawa telefonu: rozmowy, SMS, MMS - a reszta to technologiczna otoczka, którą akurat my lubimy się bawić. Edit./ Teraz to nawet systemowa nie pokazuje znaku " v " czyli potwierdzenia dostarczenia, ehh... Tak stworzyli nowy twór Chińczycy z mnóstwem nowych funkcji, tylko o podstawach zapomnieli. Tak jak bym ja do mojej Yariski założył silnik lotniczy i działał - tylko o hamulcach bym zapomniał. Edited December 16, 2023 by kris68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 28 minut temu, kris68 napisał(a): Master wrzuciłem zaraz rano, ale z moimi 2 aplikacjami jest tak ( Textra SMS Pro i Chomp SMS Pro) - tu już po prostu nie chcę się wkurzać, daję aplikacjom wszystkie uprawnienia - 1,2 razy pójdzie MMS czy SMS dosłownie idzie - a następny już trzy kropki przez 2 godziny i w końcu czerwony wykrzyknik. To jest dla mnie niezrozumiałe. Co do Kacpra-powiedzial, że nie używa MMS nigdy i w ogóle, tylko Messengera czy WhatsApp. Zgoda, ale to nie odpowiedź - ja też. Ale nie mam 25 lat tylko ponad 2x więcej więc siłą rzeczy piszę nie tylko z małolatkami , ale tez z osobami w moim wieku-weż wytłumacz wujkowi 75 lat, żeby założył sobie konto na FB, żeby zobaczyć nieraz ważne zdjęcia, takie sytuacje można mnożyć. Ale poza Tobą najwyraźniej nikogo to nie rusza.... a szkoda. Podstawa telefonu: rozmowy, SMS, MMS - a reszta to technologiczna otoczka, którą akurat my lubimy się bawić. Edit./ Teraz to nawet systemowa nie pokazuje znaku " v " czyli potwierdzenia dostarczenia, ehh... Tak stworzyli nowy twór Chińczycy z mnóstwem nowych funkcji, tylko o podstawach zapomnieli. Tak jak bym ja do mojej Yariski założył silnik lotniczy i działał - tylko o hamulcach bym zapomniał. pan Kacper moze nie korzystac - jego prawo - ale tez pamietaj ze za zdecydowana wiekszosc poprawek do naszych dev beta odpowiada ekipa z xiaomi eu - stad to juz tylko uprzejmosc pana Kacpra ze przesle im takie uwagi zeby sprawdzili w czym jest problem z sms/mms na konkretnych apkach ... mysle ze to dla niego nie problem - a i moze tam na xiaomi eu tez nikt nie bawi sie mmsami np. ... no i to tez moze byc kwestia tych apek ... moze tam updaty jakies beda - ja mialem duzo problemow z apkami szczegolnie przy przejsciu z jednej wersji andka na druga - przy one plusie to musialem postawic na nowo stary system bo tragedia byla ... na xiaomi tez troche problemow bylo przy przechodzeniu z 12 na 13 ... ale to w miare szybko sie zalatalo ... stad ja bym proponowal poprosic ladnie pana Kacpra o opisanie problemu tam dla ekipy z xiaomi eu - czyli z czym problem i jakie apki i trzymac kciuki zeby ktos tym sie zainteresowal - kto wie - moze niedlugo wyjdzie kolejna beta i problem bedzie zalatwiony ... a tak przy okazji - jak nawrzucasz kilka tego samego typu apek jedna przy drugiej to tez rozne problemy z tego moga byc ... tu juz cuda sie dzialy z dialerami np. i ludzie wychodzili z siebie jakie to g... to nasze xiaomi eu - a sami biedy narobili u siebie i mieli smietnik w plikach konfiguracyjnych u niektorych to nawet menu systemowe bylo pozmieniane ... tak wiec Kolego glowa do gory i jedziemy do przodu ... oby wiekszej biedy nie bylo - jak przypomne sobie bete gdzie co minute byl restart to az slabo sie robi ta to cud miod malina Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Teraz zostawiłem tylko systemową, innych już nie instalowałem, a tu i tak kiszka........ Nie będę przecież dzwonił do każdego i pytał, czy fotka doszła. Co do Pana Kacpra na forum jest tyle postów opisanych z tymi problemami, że chyba już nie ma potrzeby pisać więcej. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 10 minut temu, kris68 napisał(a): Teraz zostawiłem tylko systemową, innych już nie instalowałem, a tu i tak kiszka........ Nie będę przecież dzwonił do każdego i pytał, czy fotka doszła. Co do Pana Kacpra na forum jest tyle postów opisanych z tymi problemami, że chyba już nie ma potrzeby pisać więcej. Pozdrawiam. no zakladam ze jest w temacie i zglosi te uwagi tez mozna do tworcow tych apek wyslac wiadomosc zeby sprawdzili w miare mozliwosci i zrobili update ... ja mialem tak jak walczylem z tmobile - oni psy wieszali na mnie i na romie xiaomi eu - a po kilku miesiacach wyszedl update i poszlo jak trzeba ... czyli sami mieli cos skopane u siebie ot tak to jest z tym wszystkim ... i tak przejscie z andka 13 na 14 uwazam za bezbolesne ... a pamietam jakie przygody mialem wczesniej ... tu trzeba juz tylko cierpliwosci bo albo poprawia to w ktorej nastepnej rozwojowej albo i beda updaty do tych apek z ktorych korzystasz ... a moze i jedno i drugie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek10866 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Mam Xiaomi 12 Pro. Tydzień temu zainstalowałem pierwszą betę HyperOS i wszystko poszło bez problemu. Tej najnowszej nie mogę jednak zainstalować. Pobieram, klikam aktualizuj, wychodzi do TWRP i instalacja nie się uruchamia. Nie mogę też z poziomu TWRP ręcznie wybrać pliku ZIP bo niby widzi pamięć telefonu, ale chyba są jakieś ograniczenia i folderu z pobieranymi plikami jakoś nie widzi. Pomysły? Przyczyny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeN Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 18 minut temu, kris68 napisał(a): Teraz zostawiłem tylko systemową, innych już nie instalowałem, a tu i tak kiszka........ Nie będę przecież dzwonił do każdego i pytał, czy fotka doszła. Co do Pana Kacpra na forum jest tyle postów opisanych z tymi problemami, że chyba już nie ma potrzeby pisać więcej. Pozdrawiam. Na POCO F5 pro wszystko działa i sms i mms i potwierdzenia. Specjalnie zainstalowałem textrę (for you) żeby sprawdzić co i jak. Wysłałem 8 mmsów raz z 1 zdjęciem raz z 2ma a kilka razy z 3ma zdjęciami. Wszystko doszło. Najwyraźniej coś z romem dla Xiaomi 13 jest nie tak. A może to też kwestia operatora. Ja wysyłałem z nju do nju. 0 problemów. Jak wcześniej napisałem w POCO jest ok. Jest tylko 1 aspekt. Jeśli mam włączone wifi i vpn a telefon jest włączony do sieci wifi to wysyła tylko smsy, mmsów już nie, musze wyłączyć i wifi i vpn żeby mms wyszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) 9 minut temu, pawelek10866 napisał(a): Mam Xiaomi 12 Pro. Tydzień temu zainstalowałem pierwszą betę HyperOS i wszystko poszło bez problemu. Tej najnowszej nie mogę jednak zainstalować. Pobieram, klikam aktualizuj, wychodzi do TWRP i instalacja nie się uruchamia. Nie mogę też z poziomu TWRP ręcznie wybrać pliku ZIP bo niby widzi pamięć telefonu, ale chyba są jakieś ograniczenia i folderu z pobieranymi plikami jakoś nie widzi. Pomysły? Przyczyny? jak pamiętam to paczka z romem pobiera się na główną pamięć a nie do katalogu typu download ... oczywiscie mam na mysli pobranie paczki przez updatera a nie np. przez przegladarke z serwera ... a wcześniej twrp widziało pamięć? zakładam że piszesz o tym customowym recovery a nie tym fabrycznym z telefonu? zrób na razie może update w trybie fastboot przez kompa ... Edited December 16, 2023 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Mam Xiaomi 12 Pro. Tydzień temu zainstalowałem pierwszą betę HyperOS i wszystko poszło bez problemu. Tej najnowszej nie mogę jednak zainstalować. Pobieram, klikam aktualizuj, wychodzi do TWRP i instalacja nie się uruchamia. Nie mogę też z poziomu TWRP ręcznie wybrać pliku ZIP bo niby widzi pamięć telefonu, ale chyba są jakieś ograniczenia i folderu z pobieranymi plikami jakoś nie widzi. Pomysły? Przyczyny?Sprawdź czy jest nowsze TWRP Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 DukeN - powiem tak - albo moja 13 jest szalona , albo to mój obłęd. Do dwóch osób, z którymi przed chwilą rozmawiałem, coś wysłałem, nie mam potwierdzenia, a teraz wysłałem ot, tak do znajomej i za moment jest fajeczka "v". I bądź tu mądry. Co do operatorów to dwóch: Play i Vectra. A jak piszesz o Textra to kiedyś próbowałem, ale mimo wyłączonego WiFi nie poszło. Za dużo zmiennych może wina operatora, może modelu smartfona. Ciężko wróżyć z fusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunkist Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 57 minut temu, pawelek10866 napisał(a): Mam Xiaomi 12 Pro. Tydzień temu zainstalowałem pierwszą betę HyperOS i wszystko poszło bez problemu. Tej najnowszej nie mogę jednak zainstalować. Pobieram, klikam aktualizuj, wychodzi do TWRP i instalacja nie się uruchamia. Nie mogę też z poziomu TWRP ręcznie wybrać pliku ZIP bo niby widzi pamięć telefonu, ale chyba są jakieś ograniczenia i folderu z pobieranymi plikami jakoś nie widzi. Pomysły? Przyczyny? Masz stare TWRP , musisz mieć nowsze które będzie na Twój telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Napiszę tak, żartobliwie: "słuszną linię ma nasza władza ". A poważnie nie rozumiem tego, wziąłem się do tego trochę poważniej i jest tak - moja ulubiona Chomp SMS Pro: po restarcie i ustawieniach o dziwo zaczęła działać tylko - idealnie działa przy włączonym WiFi, wysyła SMS i MMS z Play i Vectra tylko powiedzmy nie do 100%. Oczywiście tylu nie sprawdziłem. Jak to możliwe, że teraz do większości dochodzą i sms i mms, a do niektórych tylko sms. Ja u siebie nie widzę możliwości zablokowania dochodzenia - tylko SMS dojdzie a MMS nie dochodzi. Przedtem dochodziło normalnie. No nic na razie działa nie dowiedziałbym się, dopóki bym nie spróbował. Ale dalej mnie to zastanawia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 @kris68 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 (edited) Dezaktywuje opcje Wstrzymaj aktywność aplikacji... ale po chwili i tak domyślnie się aktywuje. W ustawieniach Informacja o aplikacji brakuje Zamaż podgląd aplikacji. Edited December 16, 2023 by acocieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 Godzinę temu, acocieto napisał(a): W ustawieniach Informacja o aplikacji brakuje Zamaż podgląd aplikacji. Być może Xiaomi celowo to usunęło i przesunęło menu z tym związane do ustawień pulpitu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 12 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): 13 godzin temu, acocieto napisał(a): Od pierwszego rom HOS na cupid, (10 grudnia) łocap nie tworzy kopii zapasowej i nie przesyła na Dysk. Nie mam już jak sprawdzić na Xiaomi 12, ale na 14-stce idzie... Pojawił się update łocapa i problem się rozwiązał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Taki mały problemik: nagle wysiadł dźwięk dotyku i powiadomień. Poustawiane w porządku wszystko. Restart nic. Dopiero wgranie v.11 na nowo pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 u mnie dzwięk powiadomień nie działał w żadnej wersji hyperOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
flywin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 jest jakieś działające twrp na Xiaomi 12 ? na hyperos ? po wejsciu do twrp zawiesza sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) 41 minut temu, flywin napisał(a): jest jakieś działające twrp na Xiaomi 12 ? na hyperos ? po wejsciu do twrp zawiesza sie w sekcji Pobierz -> Pobierz rozwojowe https://miuipolska.pl/download/xiaomi-12/ -> cupid -> wersja twrp z 9 grudnia Edited December 17, 2023 by acocieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvzen Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) Wczoraj flashowałem HyperOS na czysto na telefonie Xiaomi 12T Pro. Płynność działania nowej nakładki jest o wiele lepsza niż w MIUI 14, co jest bardzo dużym plusem. Błędów dużo nie spotkałem, bo tylko chyba 2. Pierwszy błąd w aplikacji panelu sterowania czasem (nie zawsze) nie można przewinąć w górę, aby rozwinąć przybornik, tylko dziwnie skacze. Drugi problem, to że coś zżera baterię gdy telefon leży nieużywany. W statystykach baterii największe użycie pokazywało "Telefon w gotowości". Jutro po pracy zobaczę ile % baterii mi zejdzie, bo nie mam czasu, aby go używać, więc będzie leżał w torbie, albo w kieszeni. Edit: Bateria trzyma lepiej. Być może potrzebowała dla siebie troszkę czasu po czystym flashu. Edited December 18, 2023 by uvzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukey Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Cupid wszystko śmiga, no prawie wszystko bo dymki messengera dalej "wieszają" system. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Maj Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Czy mam wrażenie, czy kolory po aktualizacji z miui 14 się zmieniły? Są takie bardziej ostre i mocne. Druga sprawa też wam nie działają widgety? Xiaomi 12t pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) 3 godziny temu, Kacper Maj napisał(a): Czy mam wrażenie, czy kolory po aktualizacji z miui 14 się zmieniły? Są takie bardziej ostre i mocne. Druga sprawa też wam nie działają widgety? Xiaomi 12t pro 1/Tak 2/ np. widget pogody dodany bezposrednio, widgety i klik pogoda nie dziala (Instalowalem z format data) Ale przechodzac widgety/zakladka pogoda na dole/wybierajac dany rozmiar wtedy widzet pogody dziala Edited December 18, 2023 by fk4mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Test Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Na Fuxi galeria się wywala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts