Jump to content

Xiaomi 12X - brak aktualizacji z V13.0.3.0.RLDEUXM

wornock

Recommended Posts

Witam. Odkupiłem Xiaomi 12X. Telefon z sieci Plus. Mam na nim androida 11 wraz z miui global 13.0.3.0 RLDEUXM. Nie wyszukuje mi nowszej wersji androida. Poziom zabezpieczeń mam ze stycznia 2022. Próbowałem zmienić region na Szwajcarie oraz Indie, ale nie pomogło. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Screenshot_2023-11-03-21-49-45-066_com.android.settings.jpg

Screenshot_2023-11-03-21-49-28-039_com.android.settings.jpg

Edited by wornock

• Kacper Skrzypek changed the title to Xiaomi 12X - brak aktualizacji z V13.0.3.0.RLDEUXM

Mam jeszcze kilka godzin na zwrot olx. Więc pytanie jak trudne to jest ? Telefon podoba mi się myślałem, że będzie trudniej po przejściu z P30 po 3 latach. Chciałbym sobie go zostawić.

Sposób od grzegorz.lki, ale z jakąś nie od razu najnowszą wersją również odpada ? Muszę bawić się tym bootloaderem innej opcji nie ma ? Co z gwarancją po takiej operacji. ?

Podejdź z nim gdzieś do punktu i Ci wygrają czysty soft. A telefon masz rację, jest bardzo fajny i nie ma bólu po przejściu z P30 pro. Ja już mam go ponad rok i zdania dalej nie zmieniłem.
Ps. Ile Cię kosztował używany?

1200 zł, ale zwróciłem go, bo okazał sie na raty z plusa. Sprzedawca ukrył ten fakt przede mną. Od rana testuje następną używkę za 1250 zł. Użytkowany 15 miesięcy, ale stan idealny. 2 razy etui i 2 kable usb. No i przedewszystkim kupiony był pierwotnie za gotówkę, nie na raty.

Dodam, że na nowej sztucę android jest 13 miui 14. Więc jeden problem zgłowy.