thrasherek Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem Xiaomi 13T. Mam z nim mały zgryz, a mianowicie pomimo tego, że wyłączyłem wibracje i dźwięki przy dotyku- co przyniosło zamierzony skutek (czyli przy dotyku nie ma wibracji) cały czas są wyczuwalne wibracje np. przy przesuwaniu ekranu na lewo lub prawo. Dzieję się tak przy przełączaniu kart na FB (przesuwanie kart na boki) także w niektórych elementach gier. Tu moja serdeczna prośba- czy można to jakoś wyłączyć, bo dostaje przez to białej gorączki? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Reakcje haptyczne masz wyłączone?Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasherek Posted October 19, 2023 Author Share Posted October 19, 2023 21 godzin temu, wojted napisał(a): Reakcje haptyczne masz wyłączone? Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Dzięki za podpowiedź- wyłączyłem. Teraz wibracje są delikatniejsze, ale pozostały... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts