PijanySkryba Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Cześć i czołem. Mam nadzieję, że nie robię żadnego dubla, ale nie mogłem znaleźć bliźniaczego wątku. Chciałbym w MIUI EU, najnowszym dla Poco X3 Pro zmienić silnik wyszukiwarki z Google na Binga (tak, jestem zwyrolem) i zastanawiam się jak tego dokonać, ponieważ nie widzę takiej opcji w ustawieniach launchera. Jesteście w stanie mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Masz aplikację Binga? Generalnie jeśli aplikacja nie ma zaszytej w sobie intentu GLOBAL_SEARCH, to nic się tu innego nie pojawi. https://xiaomi.eu/community/threads/umi-miui14-add-change-search-bar-provider.70025/#post-701198 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Dzięki za link. Wreszcie działa to jako tako. Ideałem byłaby możliwość wyboru wyszukiwarki a nie tylko Google.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts