szuwar1978 Posted September 9, 2023 Posted September 9, 2023 Witam. Od tygodnia mam kamerkę w domu jak w temacie i jest z nią problem w nocy... co 5 sekund przełącza się z trybu dziennego na nocny (podczerwień) i towarzyszy temu taki trzask .... jest to mega irytujące i wybudza całą rodzinę. Co ciekawe raz działa poprawnie czyli jak się ściemni przełączy się na tryb nocny i jest cisza całą noc a kolejnej nocy szaleje. Mam to wszystko zapisane na karcie pamięci. Kamera wadliwa? Czy coś z ustawieniami nie tak? Miał ktoś podobny problem?
Grzegorz P Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Witam. Mam ją od wczoraj i niestety nie ma w niej funkcji wyłączenia podczerwieni pomimo takiego punktu w ustawieniach. Co jakiś czas też mam niepożądane zgłoszenia o naruszeniu. Do tego jakość dźwięku z mikrofonu kamery jest bardzo słaba.
Belmondo Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 Dokładnie mam to samo dźwięk jest tak słaby ze musze wrzeszczeć do telefonu żeby było coś słychać przez kamerę.
Kshysio Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 (edited) W dniu 9.11.2023 o 19:33, Grzegorz P napisał(a): Witam. Mam ją od wczoraj i niestety nie ma w niej funkcji wyłączenia podczerwieni pomimo takiego punktu w ustawieniach. Co jakiś czas też mam niepożądane zgłoszenia o naruszeniu. Do tego jakość dźwięku z mikrofonu kamery jest bardzo słaba. Dzień dobry, Mam dokładnie ten sam problem, kamera stoi w oknie i nocą nic nie widać przez odbijające się światło diod IR. Nie można tego włączyć przez funkcje ustawień. Czy jest planowana aktualizacja, bądź też inna opcje ustawień umożliwiające wyłączenie trybu nocnego? Edited May 26, 2024 by Kshysio
Recommended Posts