Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Od tygodnia mam kamerkę w domu jak w temacie i jest z nią problem w nocy... co 5 sekund przełącza się z trybu dziennego na nocny (podczerwień) i towarzyszy temu taki trzask .... jest to mega irytujące i wybudza całą rodzinę. Co ciekawe raz działa poprawnie czyli jak się ściemni przełączy się na tryb nocny i jest cisza całą noc a kolejnej nocy szaleje. Mam to wszystko zapisane na karcie pamięci. Kamera wadliwa? Czy coś z ustawieniami nie tak? Miał ktoś podobny problem? 

• 2 months later...
Posted

Witam. Mam ją od wczoraj i niestety nie ma w niej funkcji wyłączenia podczerwieni pomimo takiego punktu w ustawieniach. Co jakiś czas też mam niepożądane zgłoszenia o naruszeniu. Do tego jakość dźwięku z mikrofonu kamery jest bardzo słaba.

• 4 months later...
Posted

Dokładnie mam to samo dźwięk jest tak słaby ze musze wrzeszczeć do telefonu żeby było coś słychać przez kamerę.

• 2 months later...
Posted (edited)
W dniu 9.11.2023 o 19:33, Grzegorz P napisał(a):

Witam. Mam ją od wczoraj i niestety nie ma w niej funkcji wyłączenia podczerwieni pomimo takiego punktu w ustawieniach. Co jakiś czas też mam niepożądane zgłoszenia o naruszeniu. Do tego jakość dźwięku z mikrofonu kamery jest bardzo słaba.

Dzień dobry, 

Mam dokładnie ten sam problem, kamera stoi w oknie i nocą nic nie widać przez odbijające się światło diod IR. Nie można tego włączyć przez funkcje ustawień. Czy jest planowana aktualizacja, bądź też inna opcje ustawień umożliwiające wyłączenie trybu nocnego?

Edited by Kshysio