Jump to content

Dlaczego tak tanio?

DBG

Recommended Posts

Kupiłem Mi 13 pro 12/512Gb na allegro za 4899zł w sklepie Mi Store.W opisie sklepu nowy,zafoliowany,global eu, dystrybucja na europę i nasz kraj.I tak było,folia na pudełku ,co prawda nie było taśm klejących po bokach ,łączących wierzch pudełka z dołem jak zawsze u Xiaomi,wyglądał na nowiutki.Śladów użytkowania nie było.Pracuje pięknie,mam go 4 dni i super.

Zastanawia mnie tylko cena,z czego wynika? 4899 zł za te parametry,gdzie w ich sklepie 12/256 GB kosztuje 6299 zł.

.Ma ktoś jakiś pomysł,jak to możliwe?

Wysłane z mojego 2210132G przy użyciu Tapatalka

Telefon to prawdziwy mi13 pro,sprawdzony po imei,żadna tam podróba.Wszystko jest ok,tylko zastanawia mnie ta cena, dlaczego?.Z tel.jestem zadowolony.

Wysłane z mojego 2210132G przy użyciu Tapatalka

To jest jeszcze inaczej, znak że niebawem te telefony zejdą w większości z rynku, zastąpione innym wariantem np. "T". Pod koniec września 2022 tak kupowałem w x-kom 12 pro za 4500 (12/256), a potem już go nie było...

• 2 weeks later...
To jest jeszcze inaczej, znak że niebawem te telefony zejdą w większości z rynku, zastąpione innym wariantem np. "T". Pod koniec września 2022 tak kupowałem w x-kom 12 pro za 4500 (12/256), a potem już go nie było...
Wariant T to uboższa wersja flagi.

Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka