kubinsiu Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 zdecydowałem się na zakup, ostatnia decyzja do podjęcia to czy brać bambusowego czy szklanego? wiem że to kwestia gustu, ale bardziej pytam o uzytkowanie, czy ktoś mial doświadczenie z obydwoma ? wiem ze acid napisal ze szklo sie strasznie slizga. czy ktos mial podobne doswiadczenie ze swoim note ? wyslizguje wam sie z ręki? dla mnie trochę bambus wygląda jak tania tapeta jak to wygląda na żywo? wygląda premium? czy kiczowato? no i czy to naturalny bambus czy plastik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupuses Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Z reki moze nie ale ze stołu/półki zdazylo się ze dwa razy. Wydaje ci sie ze lezy bezpiecznie na książkach a on nagle fru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech100 Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 A może kupić szkło i plecki bambusowe i sobie wymieniać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 No to już sam sobie odpowiedz, czy finansowo Ci się opłaci. Masz luźną gotówkę, to zawsze możesz i 3 różne panele kupić Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zydowsky Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Kupiłem bambusowe plecki, i jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim niezdecydowanym. Lepszy chywyt, nietuzinkowy wygląd. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Kupiłem bambusowe plecki, i jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim niezdecydowanym. Lepszy chywyt, nietuzinkowy wygląd. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Gdzie kupiłeś, można link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OleekG Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Ja mam z bambusem i powiem szczerze ze tez sie slizga... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 (edited) miałem szkło i kupiłem bamboo...bo ze 3 razy sam mi zjechał z biurka!!! bamboo jest spoko. Gdzie kupiłeś, można link? Gdzie kupiłeś, można link? http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Battery-Cover-for-Xiaomi-Mi-Note-Pro-5-7-Bangkok-Bamboo-Housing-Door-Replacement/32314765784.html Edited October 2, 2015 by Artur Zaborowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houston11 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Widzieliście może jakieś plecki z ciemnego drewna do czarnego MiNote? Jasny bambus do czarnego nie pasuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts