Materius1994 Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) Witam, Posiadam poco x3 pro miui global 14.0.1 android 13. Mam problem z wigdetem youtube na pasku powiadomień . Nie mogę go zamknąć w żaden prosty sposób. Nie ma krzyżyka, ani nie można go usunąć przesunięciem w bok. Jedyna opcja to całkowite wyjście z oglądanego filmu lub ubicie aplikacji. Miał ktoś podobnie i wie jak sobie z tym poradzić? Nie chciałbym blokować całego widgetu, bo czasem się przydaje. Nie wiem czy jest to wina aplikacji, ale znając xiaomi wina systemu, bo znajdywałem posty sprzed 2 lat z tym samym problemem i trzeba było się posiłkować rootem lub adb a tego chcę uniknąć Edited May 9 by Materius1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 9 Share Posted May 9 Bez ubicia aplikacji nie zamkniesz tego widżetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted May 9 Share Posted May 9 To samo jest z widgetem Tidala. Podejrzewam, że że Spotify też. Nie wiem od kiedy tak jest, wydaje mi się, że gdzieś od pół rokuWysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted May 9 Author Share Posted May 9 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Bez ubicia aplikacji nie zamkniesz tego widżetu. Dzięki za odpowiedź. To jest funkcja androida czy MIUI? Kiedyś mogłem ubić aplikacje z widgetu albo usunąć widget po zastopowaniu muzyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 9 Share Posted May 9 Funkcja generalnie jest Androida, MIUI ma po prostu własną implementację. Nie pamiętam już, czy na czystym Androidzie działa to tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts