wysiek Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Hej.Mam pytanie dotyczące różnic w hasłach zależnie od rodzaju sieci - 2.5 GHz i 5g GHz.Dogadałem się z sąsiadką w temacie udostępniania mi internetu. I wszystko działa, ale... Kupiłem kamerę Wi-Fi do pokoju, a ona działa tylko na 2.4 GHz i okazało się, że nie przyjmuje hasła tego, które działa w paśmie 5 GHz. Osobiście w swoim domu mam sieć UPC i tam hasło jest takie samo dla obu pasm, więc zdziwiłem się, że w Vectra ma tu coś zakręcone. Ktoś, kto ma Vectrę może mi wyjaśnić, o co tu chodzi? Są domyślnie ustawione dwa inne hasła do tej samej sieci zależnie od częstotliwości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Fabrycznie hasła powinny być takie same, ale jak było zmieniane dla jednego pasma to drugiego z automatu nie zmienia.Trza się zalogować do panelu klienta przez apke i ustawić hasło.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysiek Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 Dzięki. Faktycznie fabrycznie były takie same, ale właściciel zmienił hasło dla drugiego pasma. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts