kozseb Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Witam, mam bardzo dziwny problem z kontem Google, chodzi dokładnie o YouTube Vanced. Z piątku na sobotę około pierwszej w nocy zaczął pojawiać się błąd pokazany na zdjęciu. Dodam, że bez logowania działa prawidłowo, logowanie na inne konto działa prawidłowo - tylko na jednym konkretnym koncie jest taki błąd. Błąd wyskakuje tylko w aplikacji YT Vanced, na oryginalnej działa prawidłowo, sprawdzane na kilku urządzeniach. Reasumując jedno konto ma problem na YT Vanced, inne działają. Proszę nie pisać, że Vanced przestał być wspierany, ponieważ inne konta działają bez problermu. Pozdrawiam serdecznie
Netoper Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Ban konta ?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Być może po prostu na tym konkretnym koncie Google wyrzuca taki komunikat na Vancedzie. Nie zamierzam nie pisać, że Vanced przestał być wspierany, bo taki jest fakt. Google z tym kombinuje. Musiałbyś przejść na ReVanced, gdzie są od tego odpowiednie modyfikacje. 1
kozseb Posted April 18, 2023 Author Posted April 18, 2023 11 godzin temu, Netoper napisał(a): Ban konta ? Niekoniecznie ponieważ w przeglądarce czy na oryginalnej APK wszystko działa. ReVanced to faktycznie ciekawa alternatywa. https://github.com/revanced
Netoper Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Najwidoczniej te konkretne konto jest blokowane przez vanced skoro inne konta są ok, a te konto nawet na innych urządzeniach ma blokadę w vancedzie.Może po prostu system autoryzacji się im wyłożył i jakaś pula kont ma problemy.Swego czasu było podobnie w Xiaomi że konta o jakimś zakresie numeracji nie miały dostępu do usług Xiaomi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
kozseb Posted April 18, 2023 Author Posted April 18, 2023 Po aktualizacji MicroG problem znikł. https://github.com/inotia00/VancedMicroG
wojted Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Moja Żona miała dziś również problem z YT Vanced. Zainstalowałem jej ReVanced i jest zadowolona. Biorąc pod uwagę, że Vanced jest już nie wspierany mimo że wciąż działa, ReVanced jest chyba najlepszą alternatywą. Instalacja też nie jest taka znów skomplikowana jakby się mogło po opisie wydawać.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Radem Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 (edited) No ja nic ciekawego nie dodam do tematu ale od kilku dni też używam YouTube Vanced i tanich schodów nie mam, może dla tego że korzystam z premium. To że aplikacja nie jest wspierana nie oznacza że zaraz przestanie działać wiele jest takich programów które nie są wspierane a działają i mają nadal popularność. Edited April 18, 2023 by Radem
Marrik Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Ostatnio chyba YouTube ostro wzieło się z Vanced.U mnie zaczął się problem z buforowaniem, zainstalowałem fix i jak na razie jest ok. Tutaj więcej o tymhttps://piunikaweb.com/2023/04/19/youtube-vanced-down-not-working-or-loading-anymore/
Tomequ123456 Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 (edited) Cześć. Proszę o pomoc. Jak zainstalować revanced? Jak w apce wybieram plik APK youtube, to wywala mi błąd, że tego pliku nie może otworzyć - "unable to use selected application (więc nie mogę spatchować). Edited April 30, 2023 by Tomequ123456
Marrik Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Cześć. Proszę o pomoc. Jak zainstalować revanced? Też z revanced miałem problemy, dlatego siedzę na Vanced. Wyżej masz mojego posta, jest tam link do wersji, która działa bezproblemowo. 1
qwerty01 Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 Na chwilę obecną do vanced trzeba wgrać microg. Revanced to syf. Buforuje 1 min i to wszystko.
wojted Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 Ja zainstalowałem ReVanced, używam już ponad miesiąc i działa bardzo dobrze, żadnych problemów. Określanie tej aplikacji jako syf uważam za niesprawiedliwe.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts