badstuff2 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Podczas pisania sms-ów często zdarza mi sie zamiast spacji nacisnąć "kropke" czy mozna jakos systemowo przedluzyc klawisz spacji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Można schować mikrofon i coś jeszcze nie pamiętam, wtedy spacja znaczono się poszerza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badstuff2 Posted August 15, 2015 Author Share Posted August 15, 2015 dzięki wielkie,spróbuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhahaha Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Ponawiam pytanie, bo nie mam pojęcia jak się edytuje klawiaturę w miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Ponawiam pytanie, bo nie mam pojęcia jak się edytuje klawiaturę w miui. Klawiatura Xperia/przewodnik po personalizacji Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Też wiele razy, mimo tego że tel mam już od roku, kliknąłem w kropkę... Mogłoby enter zmniejszać, bo teraz na tych screenach to wydaje mi się nawet ze jest większy jak się uruchomi wszystkie opcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidyhope7431 Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Cześć, posiadam Redmi Note 3 Pro z najnowszą nakładka MIUI. Da radę by wydłużyć przycisk spacje(analogiczne przyciąć przycisk potwierdzenia). Jak dla mnie jest trochę zbyt daleko od krawędzi ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts