Alanhehe Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Dzień dobry Mam redmi note 10 juz 2 lata i pewnego dnia zasnąłem przy telefonie budzę się rano próbuje włączyć telefon i nie działa myślałem że się rozładował podłączyłem i nic się nie pokazuje na ekranie myślałem że to może ładowarka wziąłem inną dalej nic podłączyłem do komputera pokazuje nie rozpoznano urządzenia wymieniłem baterie i port dalej nie działa nie wiem co zrobić proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Jeśli komp reaguje na podłączenie telefonu to może wyświetlacz się wysypał i dlatego nic nie widzisz.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alanhehe Posted March 30, 2023 Author Share Posted March 30, 2023 (edited) telefon sie nie laduje podłączyłem go na godzine i jest zimny a często sie nagrzewa podczas ładowania 1 godzinę temu, Netoper napisał(a): Jeśli komp reaguje na podłączenie telefonu to może wyświetlacz się wysypał i dlatego nic nie widzisz. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka bateria sie nawet nie nagrzewa podczas ładowania i sie nie ładuje ale jak podłączam do komputera to pokazuje ż nie rozpoznano urządzenia Edited March 30, 2023 by Alanhehe zle napisalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kira UwU Posted March 12 Share Posted March 12 Rozwiązałeś to jakoś? Ponieważ mam identyczną sytuacje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts