Kacper Skrzypek Posted March 26 Share Posted March 26 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Mi 10T Lite (nazwa kodowa: gauguin). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro5G_MI10TLite_V14.0.2.0.SJSCNXM_v14-12.zip/download ROM można zainstalować zarówno w trybie Recovery (TWRP), jak i Fastboot. Poradnik: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro69 Posted March 27 Share Posted March 27 Witam zainstalowałem wiele zmian nie ma. Szkoda że Android został ten sam czyli 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) @daro69działa płynniej niż 13tka? Podobno jest duża optymalizacja. Edited March 27 by marcin19883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro69 Posted April 4 Share Posted April 4 Nie wiem jak u ciebie ale u mnie po instalacji nie działają MMS kombinowałem na rożne sposoby z resetem włącznie. Niestety zainstalowałem poprzednią wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted May 21 Share Posted May 21 (edited) Też tak macie, że ustawiając w panelu szybkich ustawień skrót "skaner", znika po uruchomieniu telefonu i trzeba go znowu dodać? To chyba jakiś bug. Za każdym razem znika, po restarcie telefonu. To trochę wkurzające. Edited May 21 by marcin19883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzik75 Posted Friday at 04:21 PM Share Posted Friday at 04:21 PM Nie działa portfel google. W miui 13 nie ma z tym problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted Saturday at 06:46 AM Author Share Posted Saturday at 06:46 AM 14 godzin temu, dzik75 napisał(a): Nie działa portfel google. W miui 13 nie ma z tym problemów Pobierz apkę YASNAC i sprawdź, czy przechodzi SafetyNet. Wyślij zrzut ekranu z niej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted Saturday at 02:23 PM Share Posted Saturday at 02:23 PM Ponawiam pytanie, czy wam też znika ikonka "skaner" z panelu szybkich ustawień, po ponownym uruchomieniu telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzik75 Posted yesterday at 08:36 AM Share Posted yesterday at 08:36 AM (edited) W dniu 27.05.2023 o 08:46, Kacper Skrzypek napisał(a): Pobierz apkę YASNAC i sprawdź, czy przechodzi SafetyNet. Wyślij zrzut ekranu z niej. Nie działa. Magisk ukryty, safetynet zainstalowane 😪. Lista odmów skonfigurowana. Edited yesterday at 08:38 AM by dzik75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted yesterday at 03:48 PM Share Posted yesterday at 03:48 PM Serio? Ciężko wam sprawdzić mój bug? 1 minuta roboty. dziękuje za pomoc a raczej olewka na całego. Piszecie ze sobą a mój post olewacie, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted yesterday at 04:43 PM Author Share Posted yesterday at 04:43 PM Nie mam już Mi 10T Lite u siebie, więc nie mogę tego sprawdzić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts