BOGNA Posted March 23 Share Posted March 23 czesc. Posiadm.Xiaomi13Pro Zostal kupiony u zamowiony w Chinach. Sprzedawca wgral mi dodatkowe Angielska wersje. mam angielska i chinska klawiaturwe co mi bardzo utrudnia korzystanie z telefonu ,chcacy cos napisac musze pisac o malu i po literce bo nie wyszukuje slow. i w efekcie pisze bzdury.tak samo ze spacja wlancza sie kripka zamiast spacjo,poraszka . Chcialam zapytac o wgranie.nowego oprogramowania w jezyku pl.albo ogolnie na EU . Ktos wie jak to zrobic ? szukalm i bylm.juz w kilku punktach i nie umia mi pomoc. bede wdzieczna.za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz.lki Posted March 24 Share Posted March 24 możesz się zapoznać https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-na-xiaomi-13-i-13-pro/ lub oddać fachowcom https://miuipolska.pl/instalacja-micenter/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 24 Share Posted March 24 Tak jak wyżej. Ewentualnie mogę Ci pomóc zdalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartos38 Posted April 15 Share Posted April 15 Witam mam xiaomi 13 odblokowałem go i wgrałem twrp zainstalowałem xiaomi.eu stabilne dzisiaj chciałem sobie wgrać wersję rozwojową i pojawił się problem chciałem wejść w twrp ale cały czas wskakuję mi recovery miui nie mogę też wgrać ponownie twrp, dawno nie używałem telefonu xiaomi i nie odwiedzałem tego forum nie wiem może się coś zmieniło ale kiedyś jak wgrało się twrp to ono cały czas było proszę o pomoc i jakieś wyjaśnienie mojego problemu może to moja nie wiedza dodam że wszystko mam zainstalowane sterowniki itp. zresztą za pierwszym razem wgrałem wszystko bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts