tommyjar Posted March 22 Share Posted March 22 Po aktualizacji telefonu do 14.0.3.0SJKCNXM w aplikacjach dotyczących WiFi nie znajduje sieci WiFi pomimo że starsza komórka Mi Max 2 bez problemu je pokazuje. Może to jakiś problem z uprawnieniami? (komórka nie zrootowana)? może zrobić downgrading? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 22 Share Posted March 22 Nie, musisz wyłączyć przybliżoną lokalizację. Ona jest domyślnie włączona na MIUI 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyjar Posted March 22 Author Share Posted March 22 No niestety przy próbie zrobienia tego tel częściowo ucegliło - chwilkę pochodzi i resetuje się do TWRP. Czy można go zdowngradować poprzednią wersją MIUI 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 22 Share Posted March 22 To masz jeszcze inny problem, wyczyść dane aplikacji Uprawnienia. Po tym będzie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyjar Posted March 22 Author Share Posted March 22 Jak chcę to zrobić to zdąży mi zresetować komórkę... To może mu zainstalować poprzednie MIUI V13.0.6.0.SJKCNXM? Akurat mam go w głównym folderze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 22 Share Posted March 22 12 minut temu, tommyjar napisał(a): Jak chcę to zrobić to zdąży mi zresetować komórkę... To wyłącz lokalizację na ten czas, wtedy powinno się nie resetować i powinieneś zdążyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyjar Posted March 22 Author Share Posted March 22 To jest kilkanaście sekund i się resetuje. Nic się nie zdąży zrobić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyjar Posted March 23 Author Share Posted March 23 Uff, udało się to zatrzymać, zdążyłem przejść w tryb samolotowy i przestał się resetować a potem wycofałem zmianę w Przybliżonej Lokalizacji; po przełączeniu w normalny tryb jak na razie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts