pinkie Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) Xiaomi mi 11 lite 5G Miui 13 Od naprawdę długiego czasu przeglądam różne fora i do tej pory nie znalazłem niczego co faktycznie mogłoby mi pomóc z tymi tapetami. Nieważne co ustawię, zawsze wraca tapeta systemowa, tak po dwóch albo trzech odblokowaniach telefonu. Wszędzie piszą o odinstalowaniu codziennych tapet/karuzeli tapet a problem polega na tym, że mam je odinstalowane. Stało się to okropnie męczące, bo wolałbym mieć na tapecie coś innego, coś mojego, a tak to muszę patrzeć na niebieską tapetę Edited March 18 by pinkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 16 Share Posted March 16 Trudno zweryfikować problem bez loga/informacji o telefonie. Wersja MIUI? Wariant 4G/5G? Log wygenerowany przy zmianie tapety na tą domyślną mógłby się przydać, może coś by pokazał w tej kwestii. https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinkie Posted March 16 Author Share Posted March 16 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Trudno zweryfikować problem bez loga/informacji o telefonie. Wersja MIUI? Wariant 4G/5G? Log wygenerowany przy zmianie tapety na tą domyślną mógłby się przydać, może coś by pokazał w tej kwestii. https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/ 5G, MIUI 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) @pinkieA nie masz przypadkiem włączonego automatycznego wykonywania kopii zapasowej? To potrafi zmieniać tapetę na domyślna. Edited March 16 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinkie Posted March 18 Author Share Posted March 18 Dnia 16.03.2023 o 20:30, FromWP napisał: @pinkieA nie masz przypadkiem włączonego automatycznego wykonywania kopii zapasowej? To potrafi zmieniać tapetę na domyślna Nie mam włączonego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts