wjarzab Posted February 19 Share Posted February 19 Pytanie. Używa ktoś telefony Xiaomo/Redmi/POCO połączonego BEZPRZEWODOWO z samochodowym radiem z AndroidAuto? Działa? Ja mam taki objaw, że działa, łączy bez problemu, ale wystarczy że na chwilę straci zasięg GSM/3G/LTE i po sekundzie wróci, rozłącza połączenie z radiem. Wyświetla na radiu połącz smartfon, po czym po chwili samo łączy spowrotem. Trochę to upierdliwe , szczególnie przy muzyce ze Spotify. Wyczytałem że jest to właśnie problem z MIUI. Na innych telefonach działa bezproblemowo. Ciekawe czy ktoś doświadcza podobnych akcji. Piszcie. Aha, mój tel to POCO X4 PRO 5G, ale problem podobno dotyczy wszystkiego na MIUI od 12.5 wzwyż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted February 20 Author Share Posted February 20 Sam sobie trochę odpowiem. Powyższe POCO jest na andku 12 i MIUI 13.0.4 i faktycznie jak podczas połączenia z AA wyłączymy dane mobile i zaraz włączymy - rozłącza AA. Moje stare MI9SE na andku 11 i MIUI 12.5.1 przy takiej samej sytuacji - nie rwie połączenia z AA Ewidentny bug w MIUI 13. Jakiś trafiony ten POCO. Jak się nie wyłącza, to teraz się rozłącza. Ląduje w tej sytuacji w szufladzie na stare telefony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabo85 Posted April 19 Share Posted April 19 mam dokładnie ten sam problem - MIUI 14.0.6.0 stabilne, Mi 11 ultra Udało Ci się rozwiązać problem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted April 22 Author Share Posted April 22 W dniu 19.04.2023 o 09:37, pabo85 napisał(a): mam dokładnie ten sam problem - MIUI 14.0.6.0 stabilne, Mi 11 ultra Udało Ci się rozwiązać problem? Tak. Kupiłem Motorole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts