Kacper Skrzypek Posted February 1 Share Posted February 1 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 12T (nazwa kodowa: plato). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_PLATO_V13.0.7.0.SLQMIXM_v13-12.zip/download ROM można zainstalować zarówno przez recovery, jak i fastboot. Szczegóły tutaj. Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dworak21 Posted February 5 Share Posted February 5 Witam pobrałem z poziomu telefonu nowa aktualizacje jednak nie wiem co wybrać po wyłączeniu telefon i uruchomieniu w trwp są 4 pozycje przed wyłączeniem pojawia się komunikat że zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 5 Author Share Posted February 5 Dla Xiaomi 12T nie ma TWRP, więc przenieś ROM na komputer, rozpakuj go i zainstaluj przez Fastboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dworak21 Posted February 5 Share Posted February 5 Nie stracę ustawień? Możesz pokazać który poradnik mam dokładnie zastosować żeby było ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 6 Author Share Posted February 6 Poradnik masz w pierwszym poście... Tylko po prostu zamiast uruchamiania skryptu pierwszej instalacji uruchamiasz plik aktualizacji ROMu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts